DOBILA SAM DIJABETES U TRUDNOĆI Devojka Andrije Miloševića opisala kroz šta prolazi, evo kako teku njeni trudnički dani!
Alo

Glumci i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji, jer bi Aleksandra trebalo da se porodi za mesec dana.

Aleksnadra je otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević sa ponosom kaže da je njegova draga trudnoću herojski podnela.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi - kaže kroz osmeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.

Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je glumica i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaj moram odmah da se vratim u pozorište.

Prema Andrijinim rečima dobra stvar u njihovom odnosu što niko od njih ništa ne mora da trpi.

Foto: Ataimages

 

Kažem: "Dosadno mi je kući, ja idem negde". Ona mi kaže: "Idi čoveče". To su slobode. Ljudske stvari. Kada te niko ne ugrožava. Ali kada se čovek prepusti ljubavi i životu i međusobnom poštovanju, gde smo svi jednaki, onda sve može da funcioniše. Mi se posvađamo oko paštete. Sandra ne jede paštetu, ali to kažem kao metaforu. Mi smo kao dva deteta - ispričao je glumac u emisiji kod Marije Kilibarde na TV Prva.

STISKALA JE NJEGOVU RUKU! Đedović otkucao Dalilu i Cara, Dejan u neverici!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading