BIO BI PONOSAN NA NJEGA! Unuk Bate Živojinovića ne živi u Srbiji, a evo čime se bavi i kako izgleda! (FOTO)
Alo

Velimir Živojinović, unuk legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, studira na Sorboni, a već nekoliko godina živi u Parizu.

Iako su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put i posvetio se studijama nauke i inženjerstva.

Batin sin, Velimirov otac, Miljko, ne krije koliko je ponosan na svog naslednika.

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je tada Miljko Živojinović.

Podsetimo, legendarni glumac Velimir Bata Živojinović nas je napustio pre pet godina, a njegov sin Miljko je priznao da se od oca oprostio preko telefona i to dva dana pre nego što je preminuo.

- Poslednji put sam se čuo s tatom dva dana pre nego što je preminuo. Ćerka Dina mi je rekla da mu se stanje drastično pogoršalo i otišla je kod njega u bolnicu. Uključili smo kamere na telefonima i dugo, dugo razgovarali i gledali se. Svi smo znali da se opraštamo i kanula je i poneka suza. U jednom trenutku sam mu pustio pesmu Olivera Dragojevića "Moj galebe" i zajedno smo je otpevali od početka do kraja. Tu pesmu smo pevali celog života na zajedničkim putovanjima i porodičnim slavljima. Neverovatan duh ga nije napustio do poslednje sekunde. Kao da nam je ostavio u amanet smisao za humor i nepokolebljivi optimizam - rekao je Miljko za Informer.

BIO BI PONOSAN NA NJEGA! Unuk Bate Živojinovića ne živi u Srbiji, a evo čime se bavi i kako izgleda! (FOTO)

Printscreen

 

Poslednji put uživo je video oca 2012. godine, kada ga je Bata posetio u Parizu. Iste godine čuveni Valter je doživeo moždani udar, posle kojeg više nije mogao da ide na daleka putovanja.

PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA PORODICOM! Marijana Mićić oduševila objavom za Božić, suprug drži naslednicu, a voditeljka nikad srećnija! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading