PORODICA GLEDA MOJE TELO, ALI TO NIJE MOJE BIĆE Evo ko je mlada glumica koja tumači lik Vaske u seriji "Nečista krv"
Foto: Printscreen/instagram

Mnogo mladih glumaca se istaklo u seriji "Nečista krv", nastaloj po delima Bore Stankovića. Jedna od njih je i Nevena Nerandžić, koja tumači lik mlade Vaske.

Glumačka ekipa "Nečiste krvi" dočarala je društveni kontekst jedne epohe, a među njima je i mlada glumica Nevena Nerandžić, koja je odigrala ulogu Vaske, gazda Jovčine ćerke.

Nevena se našla u ulozi devojke koju otac pokušava da zaštiti od spoljašnjih uticaja, pre svega od momaka, ali u poslednjoj epizodi ispostavilo se da, ipak, nije uspeo, uprkos svojim naporima. Nevena se našla na snimanju kraj Leona Lučeva, Milice Stefanović, Sare Sandeve, a kako je sama govorila, da bi došla do uloge Vaske, morala je da prođe kroz više krugova kastinga.

Nevena ima 23 godine, a jedna je od glumaca koji dolaze sa novosadske Akademije umetnosti.

Jedna od scena koje su se izdvojile jeste i eksplicitna Nevenina scena u kadi, ali ona je otkrila da to ne smatra vulgarnim, naprotiv, to je ono na šta nikada i ne bi pristala u svom poslu.

- To je ono na šta ja ne bih mogla da pristanem u poslu. Konkretno u ovoj sceni se prikazuju strast i ljubav, ali je jako lepo estetski odrađeno, nije nešto što se kosi sa pornografijom. To danas ume da se dešava, a nema veze sa tim stvarima - izjavila je nedavno Nevena gostujući na jednoj televiziji.

Nevena je dodala da je ukućanima najavila da će biti golišavih scena, ali da nije morala preterano da im objašnjava.

- Znaju me i poznaju način na koji razmišljam i bavim se ovim poslom. Gledaju moje telo, ali to nije moje biće, to je lik - ispričala je ona.

NEPREPOZNATLJIVA! Ovako je Aleksandra Prijović izgledala na samom početku karijere (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading