ZA MENE JE LJUBAV JEDNAKO POŠTOVANJE Anđela Jovanović progovorila o dečku i reakcijama porodice na njenu obnaženost u filmu
Foto: Youtube/Printscreen

Mlada glumica priznaje da je gledala iz kuće kako su njeni roditelji podržavala jedno drugo, pa joj je drago što je mogla i to od njih da nauči i naglasila da se vodi rečenicom: “Ono što želiš sebi to poželi i drugome”.

Osim u seriji “Radio Mileva”, mladu glimicu Anđelu Jovanović, domaća publika ima prilike da gleda i u “Nečistoj krvi”, kao Tašanu, a ona priznaje da je za nju bio veliki izazov da se nađe u ovom projektu.

 

 

- Volim epohu i jednostavno mi prija. Volim da kreiram u svojoj glavi ljude i scene koje ne srećem u svakodnevnom životu. Neke koji nisu iz ove epohe već od ranije. Volim da čitam. Mama je zaslužna za moju ljubav prema knjigama. Čitajući, često sam bila okružena ljudima van svog vremena i njihove sudbine doživljavala kao svoje. Mislim da mi je to danas olakšavajuća okolnost - kaže Anđela Jovanović.

Ova šarmatna glumica, talenat je nasledila od roditelja Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića. No, njaviše je ponosna na to što je rasla u porodici gde su poštovanje i razumevanje bili ključ ljubavi. Zato je po tim postulatima birala prijatelje, ali i partnere. Sada uživa u skladnoj vezi sa Mihailom Dudašem, a svaki trenutak pretvaraju u bajku.

- Za mene je ljubav jednako poštovanje. Ne razumem da nekoga volite, a da ga ne podržavate i ne poštujete, već doživljavate kao nivo ispod sebe. Za mene je ljubav kada si konstantno tu za nekoga, vetar u leđa, kada mu želiš ono što želiš i sebi. Ja bez toga ne mogu ni u jednom odnosu i tada bi za mene život bio tužan i težak - iskrena je Anđela.

Prema njenim rečima, poistovetila se sa Tašanom, kako bi je što bolje razumela.

 

 

- Smatram da je to i najveći izazov, poistovetiti se sa likom i proživeti ga, što ja svakako jesam. Opet, to je mač sa dve oštrice. Sa jedne strane se predate i ogolite sebe za tu ulogu, što je svakako dobro. Sa druge strane to je ogoljeno i nema nazad. Svakako da nije lako i to je za mene, možda ovog puta, bio i najveći izazov, ali i velika lekcija, kako želim da nadalje teče moja karijera. Mnogo sam sebe dala i skupo sebi naplatila da na svojoj koži osetim sva njena razmišljanja. Ali se ne kajem - priča Anđela i dodaje koje su sličnosti između Tašane i nje.

- Ima ih stvarno dosta. Mislim da smo mi daleko dogurali u boljem tretiranju žena, danas u odnosu na pre. Ali svakako ne možemo da se lažemo i da tvrdimo da muškarci i žene i danas žive podjednako. Jednostavno nije tako. Mi žene se u svakodnevnom životu susrećemo sa brojnim nedaćama i preprekama samo zato što smo žene. To nije nikakva tajna. Ja kao dete slavnih roditelja, što stvarno nije zavidna pozicija, neko ko je od malih nogu u očima javnosti, vodim razne bitke za koje samo ja znam i koje samo ja razumem. Sigurna sam da ih svi imamo. Nije i poenta samo bežati od njih i praviti se da sve to ne postoji. I Tašana je mogla da ode i od dece i od porodice, pa nije. Time se i ja vodim. Ona se kao ličnost bori da poboljša duštvo, u čemu je istrajna i ja joj na tome skidam kapu. 

 

 

Mlada glumica je sada fokusirana na posao, pa pokušava da uspešno balansira između profesionalnog i privatnog života.

- Moj život je predan poslu kojim se bavim. Dođem kući, učim tekst, pakujem sve potrebno za sutra. Kada se ujutru probudim idem da snimam, pa kući i tako sve u krug - naglašava ona, koja ovih dana snima seriju “Radio Mileva“.

- Volim i komedije. “Radio Milevu“ generalno jako volim. Prija mi njena ekipa koja je fenomenalna, scenario, sve. Sve što radim volim i prija mi. Gledam da izbegnem ono u čemu se ne osećam lepo i za sada mi uspeva - iskrena je ona.

 

 

Za potrebe serije “Nečista krv”, Anđela se obnažila.

- Glumcima je pored tela i govora, pre svega potrebna duša, pored toga i obrazovanje. Jednostavno moraš biti obrazovan da bi se bavio ovim poslom. A narod najviše voli kad svoju dušu predaš ulozi i ogoliš je. Što se scene u kojoj sam bila poluobnažena, svi su je pogledali. I moja porodica i okolina. To je prosto deo mog posla. Ne pratim preterano komentare, pa ne znam koliko je publiku iznenadilo ili zaprepastilo moje takvo pojavljivanje. Puno radim i sva mi je koncentracija u poslu. Nemam slobodnog vremena za društvene mreže - kaže ona.

ZNATE GA KAO SMEŠNOG ŠEPRTLJU IZ STIŽU "DOLARI" Glumac je nestao iz javnosti, napravio neverovatnu transformaciju, a danas je brutalan frajer! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading