BESPLATNA POZORIŠNA PREDSTAVA U ČETVRTAK U BOŽIDARCU: Monodrama “Ako sam žena, nisam konj” na komičan način otkriva ljubavne izazove 21. veka
Promo

Centar za obrazovanje i kulturu “Božidarac” organizuje pozirišnu predstavu ’’Ako sam žena, nisam konj’’, u četvrtak, 09. decembra od 20 časova u velikoj sali Božidarca.

Za sve posetioce ulaz je slobodan. Reč je o komediji, a predstavu nosi devojka koja traži “onog pravog”, dok joj baba nameće tradicionalne stavove i tera je da se uda. Direktor Božidaraca Vladimir Kljajić poziva sugrađane da se opuste uz ovu komediju i četvrtak uveče provedu u pozirštu.

- Predstava se bavi pitanjem da li su mogući srećni krajevi u ljubavi ili nas je, kako kaže glavna junakinja, “zeznuo Holivud”. Odgovor ćete saznati u monodrami koja se sa velikim uspehom igra na pozornicama širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Nastavljamo sa komedijama nakon fantastičnog prijema publike našeg Pozorišta dvorišta Božidarac, a verujemo da ćemo uspeti do kraja godine da organizujemo i koncert fantastične Beti Đorđević, sve to uz podršku gradske opštine Vračar - kaže Kljajić. Reditelj predstave je Jovan Ljubenović, a glumica Ana Poznanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading