ISPOŠTOVAO SAM PRIJATELJE Glumac Miloš Timotijević pojavio se u ulozi manekena, svi su se iznenadili kako je izgledao!
Foto: ATA Images

Sve popularniji glumac Miloš Timotijević pre dva dana prošetao je modnom pistom na reviji ekskluzivnih muških odela Boška Jakovljevića. Tom prilikom nam je otkrio da to nije prvi put da se susreće s manekenstvom kao profesijom, te da je crvenim tepihom prodefilovao još kao maleni dečak.

- Ja sam prvi put na modnu pistu stao kada sam imao tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, te sam posle toga još nekoliko puta bio maneken - rekao je Miloš na početku razgovora, i dodao:

- Pista je takođe scena i u tom smislu podseća na posao kojim se bavim, samo što je glumiti teže nego šetati - istakao je Timotijević, pa se osvrnuo na svoj primarni poziv.

- Moj posao je za mene veliki izazov, a ovaj iskorak u manekenske vode večeras samo je moja želja da ispoštujem prijatelje koji su poželeli da se pojavim i uveličam reviju. Nadam se da sam u tome uspeo - kaže proslavljeni glumac, i dodaje:

ISPOŠTOVAO SAM PRIJATELJE Glumac Miloš Timotijević pojavio se u ulozi manekena, svi su se iznenadili kako je izgledao!

Foto: ATA Images

 

 

- Ja volim izazove, da nije tako, ne bih se bavio ovim poslom. Za mene je svaka nova uloga veliki izazov i uvek mu se radujem. Na neki način to mi podiže adrenalin i čini da budem bolji - rekao je Miloš Timotijević za Alo!, a onda se osvrnuo na izazove s kojima se tokom bogate karijere susretao.  

- Bilo je dosta izazova u mom životu generalno, ali računam da će ih tek biti, jer još sam mlad i život je preda mnom - rekao je on kroz osmeh. Glumac kojeg trenutno gledamo u drugoj sezoni serije „Besa“ kaže da ga je uloga albanskog inspektora Kocija dosta promenila, te da se za nju posebno pripremao.

Boško: Nisu svi glumci teški

ISPOŠTOVAO SAM PRIJATELJE Glumac Miloš Timotijević pojavio se u ulozi manekena, svi su se iznenadili kako je izgledao!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Boško Jakovljević, na čijoj je modnoj reviji Timotijević bio glavna zvezda i maneken, osvrnuo se na saradnju s glumcima generalno. Kako je istakao, nije uvek lako naći zajednički jezik sa svima, ali je s Milošem to bilo zadovoljstvo.

- S glumcima sarađujem već dugi niz godina i velika mi je čast što je to tako. Neki su komplikovani za saradnju, a neki ne, sve zavisi. Na primer, Miloš je odličan, poznajem ga iz kraja i nije bilo potrebno puno vremena da ga nagovorim da se na reviji pojavi -  rekao je Boško za Alo!.

- Ne mogu da vam otkrivam šta će da se desiti u nastavku serije „Besa“, ali mogu da vam kažem da će biti neočekivanih obrta u deset epizoda koje slede - kaže Timotijević za Alo!, i dodaje:

- Scenaristički je dosta drugačija od svega onoga što je do sada rađeno na našim prostorima, produkciono, lokacijski, po svemu je „Besa“ drugačija - kaže on.

-Uvek se trudim da lik koji dobijem približim sebi, ili sebe liku, u zavisnosti od toga koliko mi je privatno blizak. Ako sam previše udaljen od uloge koju sam dobio, onda ja moram da odem ka njemu, ali ako mi je lik blizak, onda ga samo još više približim sebi - objašnjava Timotijević za Alo!, i osvrće se na lik inspektora Interpola koji tumači u „Besi“.

Radim punom parom

Glumac kojeg smo gledali i gledamo i dalje u svim većim TV projektima, često u glavnim ulogama, kaže da je ovo tek početak. Planira da nastavi da radi punom parom i dalje.

- Za naredni period spremamo dosta novih projekata i filmskih ostvarenja, za koje ćete uskoro saznati - rekao je on.

 

- Koci je pola-pola. Pola mi je sličan, a pola uopšte ne, pa mi je bio izazov da ga igram, posebno u drugoj sezoni u kojoj smo se on i ja našli na pola puta - objasnio nam je on. Tokom dve decenije Miloš je glumio u mnogobrojnim serijama, filmovima, a kako kaže, nikada se nije pokajao ni zbog jedne svoje uloge koju je tumačio.

- Za mene je svaka uloga izazov i samim tim nemam problem ni sa jednom odigranom do sada. Da li sam neku odigrao bolje ili lošije, stvar je tuđe percepcije, a ne moje - zaključio je Miloš Timotijević za Alo!.

BONUS VIDEO:

OVA GODINA JE BILA VAŽNA ZA NJU Aleksandra Prijović otkrila šta joj se dogodilo i zbog čega će pamtiti protekle mesece!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading