NIK KEJV OBJAVIO KNJIGU ZA DECU Muzičar izdao roman za mališane "Mala stvar"
Foto:Promo

Kejv je izjavio da je ova slikovnica prvobitno napisana za njegovu trogodišnju komšinicu Esme i dodao: 

NIK KEJV OBJAVIO KNJIGU ZA DECU Muzičar izdao roman za mališane

Foto:Promo

 

 

- Ovo je priča o jednoj Maloj stvari koja kreće na epsku avanturu, kako bi otkrila pravu prirodu svog identiteta. ‘Šta sam ja?’, pita Mala stvar. Na svom putu susreće se sa različitim likovima, uključujući paradajz, rolnu toalet papira, tuš, kolačić i klip kukuruza. Svi oni zajedno vode Malu stvar prema konačnom radosnom otkrivanju.

Svi kupci knjige imaće mogućnost da besplatno preuzmu i audio knjigu, koja sadrži priču u interpretaciji Nika Kejva uz muziku Vorena Elisa.

NIK KEJV OBJAVIO KNJIGU ZA DECU Muzičar izdao roman za mališane

Foto:Promo

 

 

U pripremi su i novi memoari Nika Kejva pod nazivom „Faith, Hope And Carnage“ (Vera, nada i pokolj), koji će obuhvatiti više od 40 sati razgovora između legendarnog australijskog umetnika i novinara Observera, Šona Ohagena, a u fokusu će biti period posle smrti Kejvovog sina Artura 2015. godine, njegov pogled na svet i lični život kroz šest godina nakon te tragedije. Na jesen sledeće godine pred čitaocima će se naći intimni i često iznenađujući razgovori, u kojima Kejv iskreno govori o svom životu, muzici i dramatičnoj transformaciji izazvanoj ličnom tragedijom.

Filmska publika imaće priliku da sledeće godine Kejva gleda u ulozi pisca H.G. Velsa u filmu „The Electrical Life of Louis Wain“, koji govori o engleskom umetniku Luisu Vejnu – briljantnoj, ali namučenoj duši, čoveku koji je skoro ceo svoj život proveo slikajući mačke.

Krajem oktobra Nik Kejv i "The Bad Seeds" objavili su dugo očekivani album „B-Sides & Rarities Part II“ – dvostruko izdanje sa 27 B-strana singlova i retkih pesama iz razdoblja od 2006. do 2020. Kompilaciju su napravili Nick Cave i Warren Ellis, a izašla je 16 godina nakon veoma hvaljene prve „B-Sides & Rarities“ kolekcije.

Veliki Nik Kejv i njegovi "The Bad Seeds" prvi su potvrđeni učesnici 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, predvođen rok propovednikom zagrmeće sa Glavne bine festivala u petak, 8. jula i, nakon nezaboravnog nastupa grupe "The Cure", nastaviti niz gostovanja istorijskih gitarskih imena na Exitu. Osim njihovog gostovanja, potvrđen je i nastup velikana elektronske scene Borisa Brejche, na mts "Dance Areni".

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupa Nik Kejv su u prodaji po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta: regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara. U prodaji su takođe i četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022, po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Ulaznice se mogu kupiti na oficijalnom festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i online na stranicama "Gigs Tixa".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading