ŠPANSKA SERIJA! Jovana Marića sin izbacuje iz stana: Tvrdi da laže, a on mu preko Alo! poručuje: Umreću brzo, nemoj da skončam u hodniku!
Foto: Printscreen

Psihijatar Jovan Marić pre nekoliko dana ispričao je svoju tužnu životnu priču i otkrio kako rođeni sin pokušava da ga izbaci iz kuće. Marić naslednika navodno nije video sedam godina, a stan mu je prepisao kada je Mateja imao sedam meseci.

ŠPANSKA SERIJA! Jovana Marića sin izbacuje iz stana: Tvrdi da laže, a on mu preko Alo! poručuje: Umreću brzo, nemoj da skončam u hodniku!

Foto: Printscreen

 

- Ja bih želeo javno da pozovem svoga sina koji živi sa svojom majkom, koga nisam video sedam godina a koji pokušava da me izbaci iz stana koji sam mu poklonio kada je on imao sedam meseci. Ja ga sada javno pozivam da ostanem u tom stanu do smrti i da dođe u taj stan da porazgovaramo - rekao je Marić na TV Pink.

S druge strane, za istu televiziju oglasio se i advokat Mateje Marića, koji tvrdi da Jovan ne govori istinu.

ŠPANSKA SERIJA! Jovana Marića sin izbacuje iz stana: Tvrdi da laže, a on mu preko Alo! poručuje: Umreću brzo, nemoj da skončam u hodniku!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Gospodin Marić je izneo neistinite tvrdnjom da njegov sin traži njegovo iseljenje iz stana. To nije istina. Njegov sin traži iseljenje iz stana Aleksandre Marić, druge po redu bivše žene Jovana Marića, koja je zajedno sa Jovanom raznim marifetlucima uspela da uđe u stan i upiše se kao vlasnik toga stana. Kada je pokrenut postupak razvoda braka između Matejine majke i Jovana, da bi se osvetio za taj razvod, Jovan je zamenio bravu stana u kojem su njih troje živeli zajedno. U tom postupku dobili smo da se vrati ključ i da se njih dvoje vrate u stan. Tada smo saznali da u tom stanu nije Jovan Marić nego treće lice, Aleksandra Marić - ispričao je advokat, i dodao:

- Došli smo do presude kojom je ugovor o poklonu stana između Jovana i sina poništen. A onda je došlo do poravnanja navodne podele imovine i drugoj po redu ženi priznao je jednu polovinu stana, a drugu prodao. Jovan Marić je ovde zloupotrebio svoj uticaj na sudskog veštaka, gde se Jovan pojavio kao zastupnik svog maloletnog deteta iako je u tom momentu maloletno dete povereno majci. Ovde je morao da se uključi i socijalni radnik. Jovan je Danijelu i Mateju izbacio iz stana kad je Mateja imao 10 godina, a ne Mateja njega. U toku razvoda ih je izbacio. Posle januara ove godine, poništenjem tih ugovora, formalni vlasnik tog stana je ponovo Mateja. Ponovo je na snazi prvobitan ugovor o poklonu i mi smo sad pokrenuli postupak za iseljenje iz stana Aleksandre Marić, a ne Jovana Marića - naveo je advokat.

jovan marić

Foto: Printscreen Youtube/Balkan info

 

S druge strane, Jovan Marić za Alo! tvrdi da nikada nije želeo da izbaci dete iz kuće i da je zapravo Mateju iz stana odvela njegova majka Danijela.

- To je najveća laž, majka je pokupila dete i otišla kod svoje sestre u procesu razvoda. Kaput advokata obložen je krznom ovaca, a to svi treba da znaju, pa i moj sin. Ja bih rado živeo sa svojim sinom, ali on to neće. U slučaju da dođe do toga da me izbaci iz stana, ja ću spavati u hodniku. Imam osamdeset godina, star sam i bolestan, nadam se da će ipak imati milosti prema meni i da će me pustiti da živim još koju godinu. Nemam gde da odem, nemam gde da se odselim. Sve stvari koje imam u stanu ću ostaviti tu, ništa neću odneti sa sobom - rekao je Marić za Alo!

GLUMAC PRIMORAN DA RADI KAO DOSTAVLJAČ HRANE! Zbog jedne greške život mu se odjednom promenio iz korena

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
BT

12.11.2021 09:07

Dobro je cuti i drugu stranu. Ne znam sta je istina, ali Dr Maric nije prvi, niti poslednji, muskarac kome su hormoni pomutili pamet. Kao sto je stan poklonio detetu zbog jedne zene, tako je izgleda zaboravio na dete kada je nasao drugu zenu