ADVOKAT OTKRIO ŠTA SE NALAZI NA AUDIO SNIMKU! Novi detalji u slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, spreman da objavi sve!
Alo.rs

Čedomir Stojković, advokat glumca Branislava Lečića, rekao je danas da u iskazu Danijele Štajnfeld ne postoji nijedan konkretan dokaz za silovanje i da postoji razlika između njenog prvog i drugog iskaza.

Branislav Lečić, podsetimo, prvi put je javno govorio o optužbama Danijele Štajnfeld za silovanje ekskluzivno u "Usijanju" na Kurir televiziji, a nakon toga se oglasila i glumica koja je ponovila optužbe.

- Ja verujem da ima nelogičnosti za prosečnog gledaoca koji nije upoznat sa slučajem, ali meni nema nikakve nelogičnosti. U Danijelom iskazu ima rupa. Javnost ne zna da postoji velika razlika između onoga što je Danijela govorila u javnosti i između onoga što je govorila ispred državnih organa. Mi smo čuli optužbu Danijele za silovanje samo javno i samo u medijima ta optužba postoji. Niko za Danijelu nije čuo pre ovoga, očigledno je da želi da profitira ili da se medijski podigne. Kad se pogleda njen iskaz u policiji, ništa što bi činilo krivično delo silovanja nije navedeno u njenom iskazu - rekao je advokat Stojković gostujući u jutarnjem programu.

ADVOKAT OTKRIO ŠTA SE NALAZI NA AUDIO SNIMKU! Novi detalji u slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, spreman da objavi sve!

Alo/printscreen

 

Stojković je objasnio da u iskazu Danijele Štajnfeld ne postoji nijedan konkretan dokaz i navodi da postoji razlika između njenog prvog i drugog iskaza.

- Prema krivičnom zakonu, da bi postojalo krivično delo silovanja, mora da postoji i prinuda ili pretnja koja dovodi do prinude ili prisustvo fizičke sile. Ono što je Danijela opisala ne sadrži nijedan taj element već samo misao jedne žene. U njenom iskazu ne postoji ništa konkretno, Drugo, ima dva iskaza. U prvom je navela da je u pitanju gospodin iz filmske industrije, a glumac nije filmska industrija. Prema tome, dogodila se promena između dva iskaza. Sad osporavaju savesnost tužilaštva, a ona ima od početka ima lažnu prijavu i od početka iznosi neistine - rekao je Stojković.

ADVOKAT OTKRIO ŠTA SE NALAZI NA AUDIO SNIMKU! Novi detalji u slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, spreman da objavi sve!

Foto: ATA Images

 

Štajnfeld je nakon gostovanja Lečića u jednoj emisiji najavila i puštanje celog audio snimka koji je navodno dokaz da je krivično delo silovanja dogodilo.

- U tom snimku može da se nađe samo ono što prethodi onim rečenicama koje je maliciozno sekla i izvlačila i puštala u etar kad je htela sebe medjiski da podigne. Vi zapravo možete da čujete u celom tom snimku da Branislav Lečić ima jedan drugarski razgovor sa njom. Rečenice koje je pustila nemaju seksualne konotacije. Tužilaštvo ima taj snimak. Taj snimak je sečen i to je tužilaštvo utvrdilo. Te rečenice koje je pustila uopšte nemaju veze - rekao je advokat.

Stojković tvrdi da Lečić nije prvi koga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

- Prvi put je psiholog razgovarao sa Danijelom kada je bila u školi u Ruskom Krsturu gde je takođe jednog čoveka optužila za silovanje. Taj čovek je imao vrlo tužnu sudbinu iako je bilo jasno da se to nije dogodilo - rekao je advokat.

IZDAHNUO NA RUKAMA SUPRUGE SLAVICE Potresni detalji Marinkove smrti, pevač nije želeo u bolnicu, hteo je da umre kod kuće

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading