MILOŠ BIKOVIĆ JOJ JE MODNI DETALJ! Fanovi glumca besni na njegovu devojku, a evo šta je razlog!
Foto: Printscreen/instagram

Miloš Biković na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" predstavio je javnosti svoju novu devojku Ivanu Malić, međutim od avgusta 2021. fanovi su počeli da primećuju glumca u društvu nove partnerke.

Naime, na samom početku veze nisu se pratili na Instagramu, niti su se zajedno pojavljivali u javnosti. Međutim, Ivana nije krila ljubav prema glumcu, te je sitnim detaljima pokazivala emocije.

Foto: Printscreen/instagram

 

Fanovi su najpre primetili da se na diskretan način pohvalila novom vezom na svom Instagramu. Ivana je objavila masku sa inicijalima M.B. na zglobu, kasnije scene iz predstave u kojoj je Biković igrao, ali i fotografiju iz, kako navode bliski izvori, njegovog stana.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jedan fan je napisao da Ivani, Biković dođe kao brend kojim se javno hvali.

- Nažalost, za novu devojku, Miloš je brend, a ne voljena osoba, ako se ne poštuje privatnost i mišljenje glumca - kažu fanovi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ivana je, inače, pravnica, a u srodstvu je i sa rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem.

- Za nju i Bikovića sam saznao iz medija i šta da kažem, želim im sve najbolje, ona zaslužuje da bude srećna. Samo neka se vole.

TOLIKO SAM PLAKALA DA MI SE ORILA KUĆA Dan posle Marinkove smrti porodica i kolege neutešni, opraštaju se od pevačke legende !

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tanja @bikovic

23.01.2022 01:56

Jeste, ova bikoviceva je bas dobronamerna, ugledna pravnica iz filmova za odrasle... evo, upravo je ceo Bikovicev stan fotkala.., prozor, pogled sa prozora, lokaciju stana, cak i dvosed ..i objavila na instagramu, toboz zamrzla profil. Ahh jedino ako nisu u nekom suludom dilu.