JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!
Foto: Alo/ilustracija/E Stock

Nasilje u partnerskim odnosima ne zna ni za status, ni za godine, ni za pol, a to se potvrdilo o u slučaju glumice Marije Karan na koju je dečko Vladan Balaban navodno fizički nasrnuo nakon kratke i žučne rasprave!

Incident se dogodio u centru Beograda u noći između petka i subote, a glumica je u okršaju zadobila modricu i oteklinu na licu.

Kako nam je ispričao dobro upućeni izvor, Marija i Vladan su uživali u zajedničkom izlasku u jednom poznatom restoranu, ali su se pred kraj noći navodno posvađali. U žučnoj raspravi, koja se dogodila na parkingu ispred restorana, Balaban je navodno ošamario Karanovu, nakon čega je ona razbila zadnje staklo na njegovom skupocenom automobilu.

JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!

Foto: Alo/ilustracija/E Stock

 

 

- Marija i Vladan su bili u jednom prestoničkom restoranu gde su večerali i uživali u muzici. Oboje su bili dobro raspoloženi, ali u jednom trenutku sve se promenilo. Počeli su da se prepiru zbog sitnica, a na vrhuncu svađe Vladan je izašao iz restorana - rekao je na početku razgovora za Alo! naš izvor, i dodao:

- Međutim, tada je Marija krenula za njim i nastavili su da se prepiru na parkingu. Koliko je njihova rasprava bila žučna, svedoči i to što je Vladan Mariji u jednom trenutku udario šamar. Nju je to potpuno šokiralo i ukopalo. Ostala je nemo da stoji na parkingu, a onda je u njoj proradio bes - rekao je naš izvor, i dodao da je Marija tada uradila nešto potpuno neočekivano.

JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!

Ognjen Radošević/Alo!

 

 

- Bila je ljuta na Vladana jer je sebi dao pravo da digne ruku na nju. Uzela je tegove i protivpožarni aparat koji su se nalazili u automobilu i razlupala zadnje staklo na Vladanovom poršeu. Nakon toga, Marija je peške krenula ka stanu u kome živi, a njen dečko je seo u automobil i krenuo za njom - ispričao nam je filmsku scenu naš sagovornik.

JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Spazio ju je u blizini zgrade u kojoj živi i nagovorio ju je da uđe u automobil kako bi razgovarali. Marija je to i učinila, ali situacija je postala još gora, a svađa žučnija - ispričao je naš izvor, i dodao da su Karanova i Balaban jednom trenutku razbudili komšiluk koji je pozvao policiju.

JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 
JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!

Ognjen Radošević/Alo!

 

 

Ostavio ženu i decu zbog Karanove

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, Marija i Balaban su vezu otpočeli tokom karantina prošle godine, a glumica je svoju romansu držala dalje od očiju javnosti kako se ne bi saznalo da je tadašnjeg supruga Džoela Lubina varala sa IT stručnjakom. Naime, kako smo tada otkrili, neverstvo je bilo obostrano, a Vladan je zbog veze sa glumicom ostavio ženu i troje dece, a svojoj devojci iznajmio je stan u kojem su se viđali.

- Vladan je bio u braku kada se zaljubio u Mariju. Ima troje dece, dva sina i ćerku u tinejdžerskom dobu, ali to mu nije bila prepreka da napusti suprugu i iznajmi stan u kom je nesmetano mogao da se viđa s glumicom - rekao nam je izvor tada.

- Marijini jauci su odzvanjali čitavom ulicom i probudili su komšiju koji se uplašio i pozvao policiju. Kada je ekipa stigla, zatekla je glumicu i njenog dečka u automobilu, koji je potom premešten ispred policijske stanice. Marija je zbog povreda prevezena u Urgentni centar, kako bi joj lekari sanirali modricu i oteklinu koju je dobila na licu - objasnio nam je izvor na kraju.

JEZIVO Vladan šamarao Mariju Karan, pa je jurio po gradu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa druge strane, Marija se kratko oglasila u javnosti i poručila da ne želi da govori o incidentu.

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte s mojom PR menadžerkom, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija, ali se njena PR menadžerka nije javljala do zaključenja ovog broja.

POČIVAJ U MIRU TATA, SREŠĆEMO SE PONOVO Oglasio se vanbračni sin Marinka Rokvića, a njegove emotivne reči kidaju dušu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Gile

07.11.2021 08:34

Pr samarcina ,polusvet .belosvetska droplja

Ruzica

07.11.2021 09:08

Karma je cudo.Ovo se zove duga kosa kratak pamet.Jesi li razmislila kad si troje njegove dece i jedno svoje odvojila od oceve.Raspadnute dve porodice zbog sebicluka.

Ruzica

07.11.2021 09:10

Ako si jednom ispao necovek opet ces.Vuk dlaku menja cud nikako.

Milos

07.11.2021 10:26

Sad joj sledi 3. pa 4....pa tako redom. A, ovom balvanu ne pomaze ni porse...