INSPIRISALA GA SVAĐA GRUA I NIKOLE ROKVIĆA! Andrija Milošević je ovako došao na ideju za ,,Pevaj brate"
E-stock

Glumac je gostovao u jednoj emisiji i  govorio je o raznim temama, a na samom početku ispričao je kako se priprema za najvažniju ulogu života, koja ga uskoro očekuje - ulogu oca.

Andrija Milošević ispričao je kako je došao na ideju za predstavu "Pevaj, brate", koja je obarala rekorde posećesnosti.

INSPIRISALA GA SVAĐA GRUA I NIKOLE ROKVIĆA! Andrija Milošević je ovako došao na ideju za ,,Pevaj brate

Foto: Ataimages

 

Priča je više nego zanimljiva.

- Ta predstava je bila rokenrol, mi smo bili kao neki bend. U prvoj postavi koju smo radili - neće mi zameriti ni Kalinić ni Vasić što ovo pričam - trebalo je da igraju pokojni Marinko Madžgalj, pa on nije hteo, i Viktor Savić, ali je on tada dobio ulogu u "Montevideu" - počeo je Andrija.

- Tada sam se upoznao s Milanom Vasićem, koga je tada zvao Ljubiša Samardžić da glumi u njegovom filmu, a Kalinić i ja smo vladali televizijama. Vratio sam se iz "Survajvera", šetao sam po Novom Beogradu, duvao je neki vetar, a ja sam smišljao šta bih mogao da radim novo. Seo sam u neki kafić da popijem čaj i na televiziji neka emisija u kojoj gostuju Nikola Rokvić i pokojni Gru - nastavio je glumac.

INSPIRISALA GA SVAĐA GRUA I NIKOLE ROKVIĆA! Andrija Milošević je ovako došao na ideju za ,,Pevaj brate

Foto: Vladimir Marković

 

Njih dvojica su se nešto sporečkali između narodne muzike i repa, i u toj njihovoj argumentaciji Nikola ustane i otpeva neku ariju. Meni tu sine: jedan roker, jedan reper, jedan narodnjak i eto nam priča! - objasnio je Milošević.

Tako mi krenemo, prodali smo preko 200.000 karata, samo 20.000 u Makedoniji, 25 puta Dom sindikata zaredom... Živeli smo u kombiju, to je bio fenomen - završio je Andrija.

Inače, glumac se dotakao i najlepše vesti, da će uskoro prvi put postati roditelj, pošto je njegova partnerka Aleksandra Tomić trudna.

INSPIRISALA GA SVAĐA GRUA I NIKOLE ROKVIĆA! Andrija Milošević je ovako došao na ideju za ,,Pevaj brate

Photomaster

 

To su za mene lično intimne stvari i ja za sada to ne komentarišem mnogo. U ovom vremenu u kom danas živimo, gde je sve u poslednje vreme puno raznih tragedija, i kada se čovek na ličnom planu tako ostvari i kada doživi takvu sreću, onda je to nešto što ti daje motiv da ideš dalje i da prebrodiš sve - istakao je Andrija.

- Toliko toga bih mogao da kažem na tu temu, ali, suštinski, sve vidite po meni. Pelene sam spreman da menjam, to je normalna stvar - objasnio je budući tata

BOLDVINOVA ŽENA UPLAŠENA Oglasila se nakon užasne tragedije, slavnom glumcu poslala snažnu poruku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading