Eva Ras
Alo/Dejan Briza

Eva se za Alo! osvrnula na aktuelnu situaciju s pandemijom. Vremešna umetnica tvrdi da je hrabra, prati vesti i aktuelna zbivanja, ali odbija da umre uplašena

Eva Ras

Alo/Dejan Briza

 

Ona u krajnje otvorenom razgovoru za Alo! priznaje da je zahvaljujući svom radoznalom i neustrašivom karakteru, uprkos tome što svetska pandemija pravi haos u celom svetu, i u ovom kovid vremenu imala  sreće.

- Meni je kovid pomogao i mnogo sam radila i snimala nove filmove s mladim autorima sve ovo vreme. Babe glumice se plaše korone pa neće da glume, a ja hoću da glumim - počinje Eva, i dodaje:

Film o Tomi je kič

Eva je za Alo! iznela i svoje mišljenje o filmu „Toma“ koji proteklih mesec dana svi komentarišu, ali za ovo ostvarenje nema reči hvale.

- Ako snimate film o kafanskom pevaču koji tu treba da peva, onda ne znam čemu suze? Šta je bila ideja da se snimi - film o pesmama ili film o tužnom životu? Kada te dve stvari povežete, onda to zamiriše na kič - tvrdi Eva, koja film ne želi da gleda.

- Pobožna sam, onako jevrejski, i verujem da je sve to tako bog hteo. Moje je da ustanem, umijem se, operem zube, zategnem krevet i odem na posao, ostale velike stvari ne zavise od mene. Rešila sam i neću da umrem uplašena - izgovara glumica skoro filozofsku poruku.

Eva Ras

Alo/Dejan Briza

 

Eva tvrdi da ne može da shvati ljude koji ne prate vesti da se ne bi potresali i koji ne znaju šta se zbiva kako na lokalnom tako i na globalnom nivou.

- Šta im znači kada kažu ne gledaj vesti i biće ti dobro?! Ne razumem takve ljude i kako tako mogu da žive? Ja sve pratim i sve moram da znam. Lako je biti hrabar kada shvatite da ništa ne zavisi od vas. Shvatila sam to i samo se ne plašim - poentira glumica koja se u istoriji Jugoslovenskog filma prva pojavila naga na velikom platnu.

Gledam samo predstave u Londonu

Eva Ras nema naročito mišljenje o srpskoj pozorišnoj sceni i naglašava da u teatar ide samo kada je u inostranstvu.

- Prestala sam da pratim našu pozorišnu scenu. Predstave gledam samo kada sam u Londonu i shvatila sam da su 100 godina ispred nas - zaključuje glumica.

BONUS VIDEO:

STAKLO JOJ SE ZABOLO U VENU Darkova devojka Barbara doživela nesreću, auto se prevrtao šest puta!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading