NISAM MOGLA VIŠE! Poznata srpska glumica konačno otkrila zašto se povukla iz emisije koju je vodila sa kolegom!
Printscreen

Glumica Anja Mit, koja se odlično snašla i u ulozi voditeljke, nam otkriva da su brojne transformacije sastavni deo života svakog glumca, kao i da joj je čudno što se brojne kolege sa kojima sarađuje plaše promena.

Jedna ste od retkih glumica koja se uvek, zarad dobre uloge, bez problema transformiše i preko noći drastično promeni frizuru…

- Jeste, ali bih više volela da uvek mogu da nosim perike, pa samim tim i sačuvam svoju kosu. Mada, priznajem da i privatno preko noći volim da drastično promenim frizuru i boju kose. Kod nas je malo čudno što se glumice teško opredeljuju za promene a bave se ovim poslom. Ja sam sada definitivno odlučila da neću pristati na transformaciju u vidu kratke kose. Poslednjih godina sam puštala i negovala kosu i ne želim više da se šišam na kratko.

NISAM MOGLA VIŠE! Poznata srpska glumica konačno otkrila zašto se povukla iz emisije koju je vodila sa kolegom!

Printscreen

 

Šta se dešava sa emisijom „Automoto šou“ koju ste vodili sa Stefanom Buzurovićem?

- Nisam više deo te emisije zato što ne mogu da sve postignem. Pet dana u nedelji snimam „Kolo sreće“, a šesti dan sam na kanalu „Šopster“ gde imam emisiju o garderobi. Inače, Buzurović je umesto mene u emisiji doveo suprugu Danijelu. Žao mi je što više nisam deo ovog projekta, ali zaista ne mogu sve da postignem.

Čini se da se sve više okrećete i voditeljskom pozivu?

- Ne, ali dobro mi je u ulozi voditelja. Ne bežim od toga da vodim emisije, pošto nije dobro ni marketinški a ni mentalno da snimate seriju za serijom. Jedostavno dolazi do zasićenja i mog ali i publike. Nikad ne bežim ni od muzike, ni od plesa, niti od voditeljstva. Iza svega što sam do sada radila mogu čvrsto da stanem, jer ne radim nešto samo iz razloga da bih samo zaradila, već i iz ljubavi.

CECA TO RADI KAKO SMO I OČEKIVALI Snežana otkrila tajne sa snimanja Zvezde Granda, a evo i na čijoj je strani u sukobu sa Popovićem!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading