PUTUJ I HVALA TI ZA SVE! Estrada u suzama nakon vesti o smrti Minje Subote, Ana Bekuta ne može da sakrije tugu, uputila voditelju poslednji pozdrav (FOTO)
Dejan Briza

Vest o smrti Minje Subote potresla je ceo region, budući da su uz poznatog voditelja odrastale generacije širom Jugoslavije, a među njima su i brojne poznate ličnosti.

Prvi koji su se na svojim Instagram nalozima oglasili nakon vesti o smrti voditelja su pevačica Ana Bekuta i voditelja Marijana Mićić koja trenutno uživa u trudnoći sa suprugom.

Bekuta je uputila poslednji pozdrav prijatelju emotivnom porukom.

Onaj ko ti ulepša detinjstvo, ulepša ti ceo život. On je nama, našoj deci i unucima i generacijama koje tek dolaze ostavio samo čistu radost i svaka njegova kompozicija se ponovo rađa sa svakim detetom koje dođe na ovaj svet. Zato će ostati besmrtan. Počivao u miru - napisala je Bekuta.

I voditeljka Marijana Mićić nije mogla da sakrije tugu zbog vesti o smrti omiljenog voditelja.

Ni jedan "Muzički tobogan" nisam propustila da odgledam, nikada. Učestvovala sam u istom mnogo puta sa mojom, tada jos uvek, Braća Ribar školom. Minja -moje detinjstvo. Putuj i hvala za sve - napisala je skrhana Marijana.

Podsetimo, čuveni televizijski voditelj, Minja Subota, preminuo je u 82. godini u Beogradu.DOBIJA I ULICU U BEOGRADU! Evo gde će biti sahranjen čuveni Minja Subota!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading