SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA "MINAMATA" Ostvarenje koje slovi za "najbolji glumački performans" Džonija Depa
Promo

Specijalna projekcija snažne drame reditelja Endrua Levitasa ( Andrew Levitas) MINAMATA, koja po ocenama eminentnih filmskih kritičara, predstavalja "snažan odjek sadašnjeg vremena", a glavni glumac Džoni Dep doslovce "sjedinjen sa ulogom", biče održana u četvrtak 02, septembra u Kombank Dvorani s početkom u 19.30.

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA

Promo

 

Interesantan je podatak da mnogi smatraju ulogu Džonija Depa, koji se za potrebe filma transformisao do neprepoznatljivosti, upravo za NJEGOV NAJBOLJI GLUMAČKI PERFORMANS DO SADA.

Dep u filmu uverljivo tumači ratnog fotografa Eugena Smita, koji se nakon uspeha tokom Drugog svetskog rata otuđuje od svih.

Isprva odbija poziv urednika magazina „Life” da otputuje u Japan i istraži trovanje stanovnika ribarskog mesta poznatog kao Minamata.

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA

Promo

 

Ipak, kada ga pasionirana žena prevodilac pozove da ipak to učini, Eugen prihvata mogućnost da istraži razorne posledice korporativne politike, kao i saučesništo policije i vlasti.

Naoružan samo  svojom pouzdanom kamerom - protiv moćne korporacije, Smit će morati da stekne iznevereno poverenje zajednice i napravi TAKVU FOTOGRAFIJU, koja će ovu priču preneti u svet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading