GLUMICA PROGOVORILA O BJELOGRLIĆU Ćerka poznatog glumca komentarisala napad Dragana na Gagu!
E-stock

Mlada glumica Anđela Jovanović koja u najnovijem filmu "Nečista krv- Greh predaka" Milutina Petrovića glumi sa Bjelogrlićem, nije bila raspoložena da komentariše tuču svog kolege.

Telegraf/Dragana Kocić

 

 

Anđela je, s druge strane pozvala sve da pogledaju film u kojem glumi, a u kojem se Bjelogrlić pojavljuje u ulozi hadži- Trifuna. 

Printscreen

 

 

- Poštovanje, ne bih komentarisala ništa što nije vezano za film Nečista krv- Greh predaka čije je beogradska premijera sutra. Pozdrav- napisala je Anđela.

Foto: Alo.rs

 

 

Inače, Anđela je ćerka glumaca Dragana Jovanovića i Branke Pujić.

BONUS VIDEO:

SEDEO JE SA NJOM, BILO JE TU PIĆA, A PRETPOSTAVLJAM I NARKOTIKA Poznata glumica bila u društvu sa Bjelogrlićem dok je tukao Gagu Antonijevića

Komentari (3)

Loading
Dzaba Snimci

23.08.2021 17:35

Sad je na redu slobodno sudisko uvjeranje. Tuzilac nema dokaza, optuzeni moze po zakonu da laze, advokati trljaju ruke, a mi Obicni mislimo da smo jednaki. Gagi ne ganjaj pravdu, zasto sebi zivot da upropastavas, jest da si Ti pretvrd Orah.

Zorica

24.08.2021 19:31

Sramota.jos mu film otvara festival.a gde je Gagin film u srcu srbije nema mesta za Daru i Jasenovac. Festival otvara autor koji svoje filmove prvo prikaze u Sarajevu pa kasnije u svojoj zemlji. Pozdrav za Dodika. Unistili ste nekada odlican festival.kukavice.