CINEPLEXX BIOSKOP NA OTVORENOM OVOG LETA ŠIROM SRBIJE Najnoviji filmovi pod otvorenim nebom u STOP SHOP ritejl parkovima
Promo

Ljubitelji filmova širom Srbije će imati priliku da uživaju u najaktuelnijim ostvarenjima ovoga leta, jer Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u STOP SHOP ritejl parkove u čak 7 gradova. Projekcije filmova kreću od 21 čas i ulaznice će biti dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma. Cena ulaznice će biti 300 dinara.

Cineplexx bioskopski karavan svoj put započinje ovog petka, 9.jula u Sremskoj Mitrovici, gde će se zadržati ukupno 3 dana. Svake večeri u 21h biće prikazan najnoviji film iz Marvel univerzuma „Crna udovica“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi. 

CINEPLEXX BIOSKOP NA OTVORENOM OVOG LETA ŠIROM SRBIJE Najnoviji filmovi pod otvorenim nebom u STOP SHOP ritejl parkovima

Promo

 

Gledanje filmova pod otvorenim nebom organizovano je pomoću slušalica, tako da obavezno ponesite svoje slušalice i mobilne telefone. Na licu mesta je potrebno da se povežete na zvanični Wi-Fi bioskopa na otvorenom, kako bi preuzeli aplikaciju LISTEN EVERYWHERE na Google Play, App Store ili AppGallery prodavnici i uživali u savršenom zvuku filma koji gledate.

To nije sve, za potpuno bioskopsko uživanje na otvorenom, očekuju te i omiljene Cineplexx grickalice. Vidimo se u tvom gradu u bioskopu pod otvorenim nebom.

RASPORED CINEPLEXX BIOSKOPA NA OTVORENOM PO GRADOVIMA:

 

GRAD                       DATUM                   PROJEKCIJA U 21h

Sremska Mitrovica   9 – 11. jul                 Crna udovica

Smederevo               16 – 18. jul                Crna udovica

Čačak                       23 – 25. jul         Svemirski basket: Novo nasleđe

Lazarevac 30. jul – 1. avgust   Svemirski basket: Novo nasleđe

Vršac                     6 – 8. avgust   Odred otpisanih – nova misija

Sremska Mitrovica  13 – 15. avgust   Odred otpisanih – nova misija

Požarevac               20 – 22. avgust             Glavni heroj

Subotica                  27 – 29. avgust             Glavni heroj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading