GLUMICA PROPEVALA Anđela Jovanović snimila pesmu koja će krasiti film "Južni vetar 2"
Printscreen

Mlada glumica Anđela Jovanović, inače ćerka slavnog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Puljić pleni pažnju javnosti otkad se počela sa ulogama u domaćim serijama.

Anđela je publici poznata po serijama Moj rođak sa sela, "Vojna Akademija", "Urgentni centar", "Švindleri", a sada je pokazala da je nadarena i za muziku.

Naslednica Gagija Jovanovića i Branke Pujić danas je premijerno je predstavila pesmu "Više nisam svoja", a ova kompozicija naći će se u filmu "Južni vetar 2: Ubrzanje" čija je premijera planirana ovu godinu.

Printscreen

 

Muzika je inače pored glume njena velika ljubav, pa je spontano spojila ove dve velike ljubavi i moći ćemo da je vidimo i čujemo u drugom delu popularnog filma Južni Vetar 

Printscreen

 

- Ja sam sa svojim saradnicima snimila pesmu i dala je Bikoviću, jer se u to vreme snimao film Južni Vetar 2 i nekako tekst je pratio dešavanja u to vreme. Biković je to predao Avramoviću i baš kad su birali muziku za film ispostavilo se da je ta moja pesma zapravo najbolje odgovarala i meni je baš drago što će to biti u ovom filmu, pesma se zove "Više nisam svoja", rekla je Anđela.

Pogledajte OVDE šta kaže Anđela Jovanović o svojim slavnim roditeljima

Komentari (0)

Loading