KASANDRA ZAPOČELA BORBU PROTIV KARCINOMA I OTKRILA REZULTATE "Bila sam na mamografiji i ultrazvučnom pregledu"
Instagram

- Prošle nedelje sam započela preglede. Želim da vas obavestim da su mi mamografija i ultrazvuk dojke prošli dobro. Zbog ovih tumora moram da obavljam preglede svakih šest meseci - otkrila je Koraima Tores na Balkanu poznata po ulozi Kasandre u istoimenoj TV noveli.

Četrdesetdevetogodišnja latinoamerička glumica rekla je da je malo i uplašena, te da su ovi jednomesečni pregledi koji se vrše dodirom ponekad i bolni, ali da ih je važno obavljati jer mogu da spasu život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Podsećanja radi, od emitovanja serije "Kasandra" 1997. godine, ova venecuelanska glumica, u svim republikama bivše SFRJ, postala je najvoljenija strankinja. Bila je toliko popularna da su novine svakodnevno pisale o njoj, a ulične tezge prepune majica, šolja, sličica, razglednica, postera i raznih drugih proizvoda sa njenim likom. Po Kasandri je nazivan čak i nameštaj, dušek za spavanje i toalet papir. Stoga je Koraima Tores jednom prilikom posetila Srbiju, a da joj poželi dobrodošlicu na aerodrom u Surčinu došlo je nekoliko hiljada ljudi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading