Huawei P60 Pro
Foto: Promo/Huawei

Huawei, lider u oblasti potrošačke elektronike, predstavio je novu seriju pametnih telefona, uključujući i revolucionarni Huawei P60 Pro, koji je nedavno lansiran na evropskom tržištu. Ovaj vrhunski uređaj kombinuje umetnost i tehnologiju kako bi pružio jedinstveno iskustvo korisnicima.

Jedna od najvećih vesti je da su sve popularne Google aplikacije ponovno dostupne na Huawei telefonima, uključujući Google Chrome, Gmail, YouTube, Google Maps, Google Meet i Google Docs. Ova saradnja omogućava korisnicima Huawei P60 Pro telefona da koriste sve svoje omiljene Google aplikacije bez ikakvih problema.


Pritiskom na dugme Install, uz prvu Google aplikaciju se instalira i Gbox. To je aplikacija treće strane koja je tu da omogući neometano korišćenje svih Google aplikacija sa AppGallery prodavnice. Nakon toga se sve ostale aplikacije instaliraju u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gbox-a.
Huawei AppGallery

Printscreen

 

 

Sve ove aplikacije su dostupne putem Huawei AppGallery prodavnice aplikacija. AppGallery je treća najveća prodavnica aplikacija na globalnom nivou i nudi širok spektar funkcionalnih aplikacija. Ova prodavnica je stekla reputaciju kao pouzdan izvor hiljada aplikacija, uključujući mnoge svetski poznate brendove.

Huawei P60 Pro je pravi lider u domenu fotografije, sa najvišim rezultatom ikada zabeleženim na DxOMark-ovom rangiranju. Sa skorom od 156 poena, ovaj telefon pruža vrhunske performanse i karakteristike kamere. Dizajniran je sa "Eye of Light" konceptom, koji postavlja kamere na moderan način, stvarajući vizuelno privlačan efekat. Huawei P60 Pro takođe ima impresivan displej sa četiri zakrivljene ivice i ekskluzivno izdržljivo Huawei Kunlun staklo, koje pruža beskrajno vizuelno polje i izuzetno iskustvo na dodir.

Huawei P60 Pro

Huawei

 

 

Uz dugotrajnu bateriju visokog kapaciteta, brzo bežično punjenje i EMUI 13.1 sistem sa brojnim poboljšanjima, Huawei P60 Pro nudi izvanredno, praktično i sigurno iskustvo korisnicima.

Huawei je ponosan na povratak legendarnog P serije pametnih telefona, koja je sinonim za inovacije u domenu fotografije i izvanredan dizajn. Novi Huawei P60 Pro je dokaz da Huawei ostaje predvodnik u industriji, pružajući korisnicima vrhunske tehnologije i neprevaziđeno iskustvo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading