UŠTEDITE VREME I TRUD Kako vam RuneScape Gold može pomoći u igranju ove popularne video igre
prome

RuneScape je MMORPG (eng. massiveli multiplaier online role-plaiing game) je skraćenica za "masivna mrežna onlajn igra uloga")  video igra na programskom jeziku Java, koju izdaje britanski Jagek Ltd. Guinnessova knjiga rekorda igre priznaje kao najpopularniji svjetski besplatni MMORPG. RuneScape ima oko 15 miliona aktivnih korisničkih računara. Radi se o igri u web pregledniku, koja ima 3D grafiku.

Tvorac RuneScapea je Britanac Andrev Gover. Prva inačica igre je izašla 2001., a poslednja, RuneScape HD, u srpnju 2008. Igra je postala popularna iz nekoliko razloga, a dva najvažnija su relativno jednostavno sučelje te činjenica da je besplatna.

Radnja RuneScapea se odvija u svetu fantazije, u carstvu Gielinora, koje je podeljeno na nekoliko kraljevstava, regija i gradova. Gielinorom se igrač može kretati pesice, teleportacijom, zaprežnim kolima, brodovima ili jedrilicama. Svaka regija ima različita čudovišta, materijale i zadatke (kuestove). Radnja igre je nelinearna.

Svaki igrač kreira svoj lik (avatar). Kao i kod svih računalnih igara uloga, cilj svakog igrača povećava iskustvo i sposobnosti, što se postiže borbom s čudovištima i drugim igračima te izvršavanjem zadataka. Igrači mogu međusobno trgovati, razgovarati putem chata, kao i igrati brojne mini-igre.

RuneScape zlato je primarni oblik valute u igri, omogućavajući vam da kupujete opremu, oružje i predmete iz prodavnica, GE ili drugih igrača, itd. RS zlato se može zaraditi kroz misije, veštine, PKing ili druge oblike aktivnosti u igri.

Međutim, za igrače niskog nivoa, posebno kada ste početnik, postoje mnoga ograničenja da zaradite zlato. U igri RuneScape, najbolji novac dolazi sa viših nivoa, kao i najbolji AFK načini zarađivanja novca. Ali čak i najveštiji igrači moraju da ulože mnogo vremena i truda da zarade zlato u igri. Srećom, metoda vam omogućava da pobegnete od muke i direktno uskočite u svoje omiljene delove i uživate u igri - kupujući RuneScape zlato.

Štedite vreme i trud

Ako vam treba RuneScape zlato, želećete da znate kako da zaradite novac u igrici. Veština je jedan od najpopularnijih načina da zaradite zlato. Na primer, pecanje, sečenje drveta i rudarstvo su dobre opcije za početnike. Kako napredujete, veštine kao što su Lopov, Lovac i Ubica postaju profitabilnije, ali će vaše bogatstvo i dalje polako rasti kroz veštine.

 Neki ljudi mogu reći: "Mogu da se okrenem za novac." Da, prevrtanje je takođe dobar način za zarađivanje novca. Zahteva da kupite neki predmet po niskoj ceni, a zatim da ga prodate po višoj ceni da biste ostvarili profit. Ali to takođe zahteva neki startup gp i pomalo je rizično jer su cene artikala u RuneScape-u prilično promenljive, a cene nekih artikala se čak menjaju iz sata u sat. Umesto toga, možete odmah kupiti RS zlato od RuneScape gold shop-a uz malo truda!

Štaviše, kada dobijete dovoljno RuneScape zlata za obuku svojih veština, oni će vam u budućnosti zaraditi još više novca. Ali obuka i podizanje nekih od najprofitabilnijih veština na višim nivoima koštaju tone rsgp-a i zahtevaju meseci da se uštedi, tako da može imati smisla kupiti RuneScape zlato za prijatnu prečicu do visokih nivoa koji će se zaista isplatiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading