Gmail bogatiji za još jednu funkciju sa Gugl četom: U dva klika započnite ćaskanje
Kristijana Mau Cacic

Kristijana Mau Cacic

 

Gmail je najavio integraciju sa Gugl Četom. Ranije je postojao ograničeni pilot program. Sada više korisnika može da iskoristi prednost ove funkcije. Objavljen je u Earli Aksess-u. Pa da vidimo kako se ovo može testirati.

Gmail već neko vreme dozvoljava pristup porukama koje održava Google Čet, a novina je najavljena prošle godine . Međutim, funkcija nije bila generalno dostupna i samo izabrani korisnici su je mogli isprobati. Sada je gigant sa Mauntin Vjua odlučio da ga primeni šire.

Gmail bogatiji za još jednu funkciju sa Gugl četom: U dva klika započnite ćaskanje

Printscreen

 

Ako želite da omogućite rani pristup Gugl Četu u Gmail-u, idite na podešavanja u veb verziji, a zatim u odeljak "Chat" i sastanci. Ovde bi se nova opcija trebala pojaviti u oblasti za ćaskanje koja se zove Gugl ćaskanje . Ako ga ne vidite, znači da kompanija još nije uključila vesti na vašem nalogu.

Integracija Gugl Četa sa Gmail-om je takođe dostupna u popularnoj mobilnoj aplikaciji za e-poštu. Omogućavanje se vrši na sličan način kao i veb verzija. U odeljku podešavanja pronađite opciju Chat (rani pristup) .

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading