"DOĆI ĆE NA BELOM KONJU" Poslednje proročanstvo Tarabića: Počeće opšti rat,  a Srbiju će on spasiti propasti
Alo/Kristijana Ćaćić

 

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo srpsko.

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

Poslednji potomak

On se, tvrdio je ovaj poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

On je, citirajućisvoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo srpsko.

– Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada.

– Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće:

“Stoj narode, Bog na nebu, car na zemlji“. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje – pričao je Jovan Tarabić.

Komentari (0)

Loading