televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Opasne mame

Foto: IMDB

 

 

petak

23.15 Prva

Opasne mame

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život: dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali detinjasti muž, deca i njen idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi da im udovolji, pa onda još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada je alfa majke u školi njene dece malo iznerviraju, Ejmi konačno pukne. Dobra Ejmi postaje nevaljala Ejmi vrlo brzo - i to ne sama. Odlučuje da udruži snage s još dve preopterećene majke kako bi se zajedno oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu, potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama. Uloge: Mila Kunis, Katrin Han, Kristen Bel, Kristina Eplgejt.

Liga pravde Zaka Snajdera

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Liga pravde Zaka Snajdera

U Ligi pravde Zaka Snajdera, odlučan da osigura da konačna žrtva Supermana nije bila uzaludna, Brus Vejn udružuje snage s Dajanom Prins s planovima za regrutaciju tima superljudi koji će zaštititi svet od nadolazeće pretnje katastrofalnih razmera. Zadatak se pokazuje težim nego što je Brus zamišljao jer se svaki od superjunak mora da se suoči s demonima iz vlastite prošlosti kako bi nadišli ono što ih je sputavalo, dopuštajući im da se okupe i napokon oforme neviđenu ligu heroja. Sada ujedinjeni, Betmen, Čudesna Žena, Akvamen, Kiborg i Fleš možda su zakasnili da spasu planetu Zemlju od Stepenvulfa, Darksajda... Uloge: Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Ezra Miler, Džejson Momoa, Rej Fišer.

Kalašnjikov

Foto: IMDB

 

 

subota

19.53 RTV1

Kalašnjikov

Film govori o pronalazaču i konstruktoru malokalibarskog oružja Mihailu Kalašnjikovu. Teško je danas pronaći osobu koja nije čula za njega, međutim mnogi ne znaju da je prošao dug i trnovit put da bi u 28. godini stvorio legendarno oružje AK-47. Ranjen kao vozač tenka 1941. godine tokom Drugog svetskog rata, Kalašnjikov uoči da najnoviji sovjetski mitraljez nije efikasan. Kako je takođe izumitelj, počinje da traži poboljšanja i 1947. godine završava s automatskom puškom AK-47. Uloge: Jurij Borisov, Olga Lerman, Sergej Bodrov.

Lutalica

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

Lutalica

Deset godina nakon globalnog ekonomskog kolapsa, u australijskoj pustinji jedan usamljenik prati grupu kriminalaca koja mu je ukrala poslednju imovinu koju je čuvao - njegov auto. Na putu nailazi na brata, jednog od lopova, kojeg je ostatak bande ostavio na milost i nemilost pustinji. Nakon što mu pomogne da se oporavi, njih dvojica kreću u potragu za bandom i ukradenim kolima... Uloge: Robert Patinson, Gaj Pirs, Skut Makneri, Dejvid Fild.

Znojem do love

Foto: IMDB

 

 

subota

00.00 RTS1

Znojem do love

Ovaj film zasnovan je na istinitoj priči Danijela Luga, bodibildera iz Majamija, koji je želeo da živi američki san. Danijel odlučuje da bude čovek od akcije i kuje plan kako bi došao do novca koji bi mu to i omogućio. On poziva svog kolegu bodibildera,Adrijana i bivšeg zatvorenika Pola da kidnapuju kolumbijskog biznismena Viktora Keršoa i iznude celo bogatstvo od njega. Uloge: Mark Volberg, Ed Haris, Dvejn Džonson, Entoni Maki.

De Gol

Foto: IMDB

 

 

subota

21.50 BLIC TV

De Gol

Jedna od glavnih figura 20. veka, retko obrađivana na malim i velikim ekranima, biće prikazana tokom ključnog trenutka u svojoj karijeri - kako žonglira sa ličnim i profesionalnim obavezama u momentima kada ulazi u francusku i svetsku istoriju, odbijajući da njegova zemlja kapitulira pred Nemačkom u Drugom svetskom ratu, istovremeno sprovodeći ideju o slobodnoj Francuskoj. Uloge: Samjuel Labart, Konstans Dole, Margo Šatelijer, Pjer Rošfor, Kristofer Krejg.

Plaćeni ubica

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Plaćeni ubica

Mlada FBI detektivka se pridružuje tajnoj CIA operaciji koja želi da svrgne vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njene etičke i moralne vrednosti do same granice i naterati je da preispita sve u šta je dotad verovala. Uloge: Emili Blant, Džoš Brolin, Benisio del Toro.

Bruklin

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Bruklin

Privučena obećanjima Amerike, Ejlis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na nju opojne čari ljubavi. Uskoro, međutim, njenu poletnost prekida njena prošlost i Ejlis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude. Uloge: Serše Ronan, Emori Koen, Donal Glison.

Ubistvo svetog jelena

Foto: IMDB

 

 

nedelja

23.25 RTV1

Ubistvo svetog jelena

Cenjeni kardiolog Stiven ima naizgled savršenu suprugu, porodicu i život. Međutim, nešto je kod njega čudno: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobično skupe poklone, a između njega i supruge osećaju se suptilne tenzije. Uloge: Kolin Farel, Nikol Kidman.

Računovođa

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.00 Superstar

Računovođa

Kristijan Vulf je matematički genije koji ima više afiniteta za brojeve nego za ljude. Kada Uprava za sprečavanje pranja novca koju vodi Rej King počne da se zanima za Kristijana, on prihvata novog klijenta – vrhunsku robotičku kompaniju čija službenica računovodstva je otkrila nedoslednosti koje se mere milionima dolara. Uloge: Ben Aflek, Džon Litgou, Ana Kedrik.

U četiri zida života

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

U četiri zida života

Zarobljena unutar zidova svog doma pod opsadom, Sirijka Oum Jazan, majka troje dece, pretvorila je stan u sigurnu luku za svoju porodicu i susede, pokušavajući da ih zaštiti od rata koji bukti napolju i održi što je moguće normalniji ritam života. Kada snajperisti pretvore dvorište u zonu smrti, bombe zaprete konačnom uništenju zgrade, a provalnici dođu po svoj plen, održavanje krhke ravnoteže unutar zidova stana postaje pitanje života i smrti. Uloge: Hijam Abas, Džulijet Navin.

Sibir

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Sibir

U filmu Amerikanac trgovac dijamantima otputuje u Rusiju da tamo proda retke plave dijamante sumnjivog porekla. Posao počinje da propada i ujedno ulazi u opsesivnu i strasnu vezu s vlasnicom kafane u malom sibirskom mestu. Strast je sve snažnija, ali je i svet trgovine dijamantima sve opasniji, iz koga on ne uspeva da se izvuče. Uloge: Kijanu Rivs, Boris Giljarin, Ešli Sent Džordž.

Trezor

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Trezor

Dve sestre koje nisu u sjajnim odnosima su primorane da se udruže kako bi spasle brata iz kandži lokalnog gangstera. Dobijaju zadatak da opljačkaju banku i na prvi pogled se čini da će to biti jedna obična pljačka i da sve ide po planu, ali pravi problemi nastaju kada ih menadžer banke odvede u podzemni trezor. Tu počinju da se dešavaju čudne stvari, a njima je sve jasnije da nije u pitanju samo obična banka. Uloge: Džejms Franko, Frančeska Istvud, Tarin Mening.

Iznenadni napad

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Iznenadni napad

Grupa novinara u Vašingtonu istražuje razloge koji stoje iza odluke administracije predsednika Džordža V. Buša da 2003. godine započne napad na Irak. Film je baziran na istinitim događajima, a novinari Džonatan Lendej i Voren Strobel nagrađeni su za svoje tekstove. Uloge: Rob Rajner, Vudi Harelson, Džesika Bil. Režija: Rob Rajner.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading