televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Opasne mame

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Opasne mame

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život: dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali detinjasti muž, deca i njen idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi da im udovolji, pa onda još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada je alfa majke u školi njene dece malo iznerviraju, Ejmi konačno pukne. Dobra Ejmi postaje nevaljala Ejmi vrlo brzo - i to ne sama. Odlučuje da udruži snage s još dve preopterećene majke kako bi se zajedno oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu, potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama. Uloge: Mila Kunis, Katrin Han, Kristen Bel, Kristina Eplgejt.

Liga pravde Zaka Snajdera

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Liga pravde Zaka Snajdera

U Ligi pravde Zaka Snajdera, odlučan da osigura da konačna žrtva Supermana nije bila uzaludna, Brus Vejn udružuje snage s Dajanom Prins s planovima za regrutaciju tima superljudi koji će zaštititi svet od nadolazeće pretnje katastrofalnih razmera. Zadatak se pokazuje težim nego što je Brus zamišljao jer se svaki od superjunak mora da se suoči s demonima iz vlastite prošlosti kako bi nadišli ono što ih je sputavalo, dopuštajući im da se okupe i napokon oforme neviđenu ligu heroja. Sada ujedinjeni, Betmen, Čudesna Žena, Akvamen, Kiborg i Fleš možda su zakasnili da spasu planetu Zemlju od Stepenvulfa, Darksajda... Uloge: Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Ezra Miler, Džejson Momoa, Rej Fišer.

Kolonija

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva PLUS

Kolonija

Danijela otima Pinočeova tajna policija, pa Lena kreće u potragu za njim. Nalazi ga u izolovanom području zemlje, ozloglašenoj koloniji Dignidad. Kolonija se predstavlja kao mirovna misija koju predvodi propovednik Paul Šefer, a zapravo je mesto odakle niko nije uspeo da pobegne. Lena odlučuje da se pridruži sekti kako bi našla Danijela. Uloge: Ema Votson, Danijel Bril.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading