televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pljačka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pljačka

Napeti triler inspirisan istinitom dosad nikad ispričanom pričom o ubistvu, seksu, korupciji i naravno pljački, koja je sve to razotkrila. Davne 1971. godine razbojnici su prokopali tunel do trezora banke u jednoj londonskoj ulici i pokrali novac i nakit vredan nekoliko miliona funti. Ništa od tog silnog plena nikada nije pronađeno i niko nije bio uhapšen. Pljačka je bila vest na naslovnicama novina samo nekoliko dana, a zatim je nestala iz javnosti - rezultat vladine odluke o ućutkavanju novinara. Priča uključuje ubistvo, korupciju i seksualni skandal koji vodi sve do kraljevske porodice - priča u kojoj su, od svih upletenih, lopovi najneviniji. Uloge: Džejson Stetam, Safron Burous.

Savršeno ubistvo

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Savršeno ubistvo

Iako vrlo uspešan u svemu čega se dohvati u svetu njujorške berze, Stiven upravo suprugu smatra svojom najvrednijom imovinom. Međutim, njoj treba daleko više od pukog zadovoljenja takvim statusom. Emili je i sama je uspešna u svom poslu. Svoju ljubav ona poklanja umetniku pored kog se, nakon godina hladnog braka, konačno oseća voljeno. Uloge: Majkl Daglas, Gvinet Paltrou, Vigo Mortensen.

Imitator

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva plus

Imitator

Snimljen prema istinitim događajima i u produkciji Martina Skorsezea, ovo je priča o Tomasu, čoveku koji je opsednut kulturom mafije u Njujorku 90-ih godina. Kada njegov neuspeli pokušaj da poništi suđenje ozloglašenom mafijašu Džonu Gotiju dovede do toga da ga se odreknu ljudi koje je najviše idealizovao, Tomas se zajedno sa svojom devojkom okreće protiv mafije... Uloge: Patriša Arket, Vinsent Pjaza, Majkl Imperioli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading