televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Savršeno ubistvo

Foto: IMDB

 

 

21.55 Superstar

Savršeno ubistvo

Iako vrlo uspešan u svemu čega se dohvati u svetu njujorške berze, Stiven upravo suprugu smatra svojom najvrednijom imovinom. Međutim, njoj treba daleko više od pukog zadovoljenja takvim statusom. Emili je i sama je uspešna u svom poslu. Svoju ljubav ona poklanja umetniku pored kog se, nakon godina hladnog braka, konačno oseća voljeno. Uloge:Majkl Daglas, Gvinet Paltrou, Vigo Mortensen.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva

Nepobedivi

U Kalifornijskom državnom zatvoru sprovodi se program rehabilitacije zatvorenika kroz bokserske mečeve. Zatvorska zvezda je nepobedivi, bivši profesionalac, Monro Hačen koji je zbog ubistva osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Ali kada u zatvor stigne aktuelni prvak u teškoj kategoriji Džordž Čembers zvani Ajsmen njegova nepobedivost dolazi u pitanje. Uloge: Vesli Snajps, Ving Rajm.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Fanatik

Ovaj film je zasnovan na stvarnim iskustvima frontmena grupe „Limp bizkit“, Freda Dursta. Mus se dogovorio sa svojim omiljenim akcionim junakom, Hanterom Danbarom, da se sastanu, ali ovaj obećanje ne ispuni. Da bi došao do pažnje poznate ličnosti za koju smatra da je zaslužuje, Mus počinje da proganja Danbara. U početku je sve to bezazleno, ali kako vreme prolazi, situacija kreće mračnijim tokom... Uloge: Džon Travolta, Devon Sava, Ana Goža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading