televizor
Foto: Promo/Schutterstock

 

Mesečev pad

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Mesečev pad

Nepoznata sila izbacuje Mesec iz svoje orbite i to utiče na planetu Zemlju. Josida Fouler je ubeđena da zna kako da popravi problem koji je nastao s gravitacijom i da spase čovečanstvo. Ali njoj veruju samo bivši ljubavnici i jedan potpuni autsajder. Da li će Josinda uspeti? Uloge: Hale Beri, Patrik Vilson, Džon Bredli.

Antihrist

Foto: IMDB

 

 

23.40 RTS2

Antihrist

Film „Antihrist“ reditelja Larsa fon Trira govori o ožalošćenom paru koji odlazi u šumu, u kolibu nazvanu „Raj“, kako bi zacelio slomljena srca i pokušao da popravi brak. Muž koji je psihijatar nada se da će uspeti da pomogne svojoj ženi da se suoči s bolom i osećanjem krivice tako što će je navesti da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Međutim, priroda uzima kormilo u svoje ruke i stvari počinju da se odvijaju neočekivano. Odlazak u šumu nije bio dobra ideja ni za jedno od njih dvoje. Uloge: Viljem Defo, Šarlot Genzbur.

Posetioci: Revolucija

Foto: IMDB

 

 

23.10 Prva

Posetioci: Revolucija

Popularni dvojac Žan Reno i Kristijan Klavije ponovo stižu na velike ekrane! Dvadeset i tri godine nakon prvog dela, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije „Posetioci“! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovo uspeli da upadnu u nevolje. Uloge: Žan Reno, Kristijan Klavije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading