televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Zločin u Holivudu

Foto: IMDB

 

 

petak

23.10 Prva

Zločin u Holivudu

Osramoćeni bivši policajac traži utehu preseljenjem u šumu, ali njegovom mirnom životu dolazi kraj kada ga privatnik regrutuje da istraži ubistvo.  Uloge: Čarli Hanam, Mel Gibson, Eiza Gonzalez, Klensi Braun.

filmovi

Hauardov kraj

 

 

petak

22.00 Prva plus

Hauardov kraj

Ova adaptacija Forsterovog klasika iz 1910. godine pažljivo i detaljno pokazuje pogubnu rigidnu klasnu svest britanskog društva na početku 20. veka. Pokretač događaja je „siromašna rođaka“ Margaret Šlegel koja nasleđuje deo imanja Rut Vilkoks, pripadnice više klase s kojom se sprijateljila. Uloge: Entoni Hopkins, Ema Tompson, Vanesa Redgrejv, Helena Bonam Karter.

Bezvremenska Adelina

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 FOX LIFE

Bezvremenska Adelina

Tridesetih godina prošlog veka neobična sudbina zadesila je Adelinu Bouman. Nakon automobilske nesreće, ova prelepa mlada žena ostaje zarobljena u telu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspeva da sakrije gotovo osam decenija. Sve dok se u njenom životu ne pojavi harizmatični Elis Džons. Uloge: Blejk Lajvli, Mihil Hausman, Harison Ford.

Svinja

Foto: IMDB

 

 

subota

00.30 B92

Svinja

Roba je usamljeni tartufar koji živi u oregonskoj šumi sa svojom svinjom dresiranom za traženje tartufa. Nakon što ga jedne noći neko nepoznat napadne i otme mu svinju, Rob uz pomoć trgovca tartufima kreće u potragu za vernom prijateljicom. Uloge: Nikolas Kejdž, Aleks Volf, Adam Arkin.

Podlih osam

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

Podlih osam

Radnja filma je smeštena desetak godina nakon Američkog građanskog rata i prati dogodovštine Markusa Vorena, bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snežnom olujom u malom gradiću u Koloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Džonom Rutom koji prevozi zatvorenicu Dejzi. Uloge: Samjuel L. Džekson, Kurt Rasel, Dženifer Džejson Lej.

Saveznici

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 RTS1

Saveznici

U jeku Drugog svetskog rata, turbulentne 1942. godine, neustrašivi Maks sleće u pustinju Maroka, gde se nalazi sa pripadnicom francuskog pokreta otpora Marijanom. Nakon pokušaja da eliminišu nezgodnu metu tokom misije u srcu Kazablanke, Maks i Marijana beže u Englesku gde planiraju da zasnuju porodicu. Ali tamni oblaci nepoverenja i sumnjičenja opterećuju ionako problematičnu vezu. Maks dobija poziv Tajne službe i sa teškim zadatkom pred sobom, slomljen dilemama, Maks mora da skupi hrabrost da potraži odgovore na opasnim ulicama bombardovanog Londona. Između dužnosti i ljubavi ko će preživeti, a ko će umreti? Uloge: Bred Pit, Marion Kotijard, Džared Haris…

Batler

Foto: IMDB

 

 

subota

20.00 BLIC TV

Batler

Filmska priča o batleru iz Bele kuće koji je bio u službi sedmorice američkih predsednika u periodu dužem od tri decenije. Videćemo dramatične promene koje su zadesile američko društvo toga vremena, od pokreta za građanska prava do rata u Vijetnamu i dalje, i to kako su one uticale na život ovog čoveka i njegove porodice. Uloge: Forest Vitaker, Robin Vilijams, Džejms Marsden.

Vreli Majk

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 BLIC TV

Vreli Majk

Striper veteran Magični Majk uzima pod svoje novajliju i uči ga tajnama zanata, dok istovremeno za sebe pokušava da stvori život van striptiza. Obojica rade u klubu bivšeg stripera Dalasa, a stvari se komplikuju kada se u njihov život uplete novajlijina sestra. Film je inspirisan životnom pričom Čeninga Tejtuma, koji se kao 19-godišnjak bavio striptizom kako bi zaradio dodatni novac. Uloge: Čening Tejtum, Met Bomer, Metju Makonahi, Džo Manganijelo.

Tri boje: crveno

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

23.25 RTV1

Tri boje: crveno

Dok studira u Ženevi, mlada i privlačna Valentina radi kao manekenka i fotomodel, a zbog čestih putovanja sve se ređe viđa sa svojim dečkom Englezom. Kad jednog dana tokom vožnje automobila slučajno udari psa, Valentina će pomažući životinji upoznati i njegovog vlasnika, starog Jozefa Kerna, nekadašnjeg sudiju čije je naizgled hladno i zagonetno ponašanje smesta zaintrigira. Kern je ciničan čovek koji živi povučeno u svom stanu, omiljeni hobi mu je prisluškivanje telefonskih razgovora svojih komšija, a uprkos početnim nesuglasicama među njima, Valentina će sa sudijom postupno početi izgrađivati prijateljski odnos i shvatiti da su njih dvoje srodne duše. Uloge: Irena Žakob, Žan-Luj Trentinjan, Frederik Feder.

Teška bolest

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 Cinemania

Teška bolest

Ova ljubavna priča govori o komičaru pakistanskog porekla Kumailu, koji se upoznaje sa studentkinjom Emili prilikom jednog od njegovih komičarskih nastupa. Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplikuje Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, očekuju nešto sasvim drugo. Kada se Emili razboli od misteriozne bolesti, Kumail će prolaziti kroz medicinsku krizu s njenim roditeljima Bet i Teri, koje nikada nije upoznao, a prisiljen je nositi se i s emotivnim sukobom u kojem mora birati između svojih roditelja i svoga srca. Uloge: Kumail Nandžijani, Zoi Kazan, Holi Hanter, Rej Romano.

Laži koje govorimo

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Laži koje govorimo

Kada njegov šef, milijarder Demi, umre, vozač Donald ima zadatak uništiti sve dokaze o Demijevoj preljubničkoj vezi sa zagonetnom i lepom Amber. To ga uvodi u opasno podzemlje gde se susreće s Amberinim bivšim mužem. Ova mračna figura dovešće ga do granice između života i smrti... Uloge: Gejbrijel Bern, Sibila Din, Mark Edi.

Izgnanik

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Izgnanik

Mladi naslednik kineskog prestola daje se u bekstvo kako bi izmakao ubicama koje je angažovao njegov stariji brat. Jedinu nadu za spas i povratak na vlast vidi u mladom krstašu koji se, zajedno ss legendarnim odmetnikom, suprotstavlja pretendentovim plaćenicima. Uloge: Nikolas Kejdž, Hejden Kristensen.

Sećanje jedne budale

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Sećanje jedne budale

Holivudska zvezda u usponu osvrće se na dane mladosti, vraćajući se sa sahrane najboljeg prijatelja. Džo Skot živi hedonističkim načinom života, ali ga neprestano progoni događaj iz mladosti, kada se zabavljao sa vršnjakinjom Rut. Džo donosi odluku da se ponovo sastane s njom, međutim, Rut nije ni nalik osobi kakvu pamti. Sve se potpuno promenilo, pa mračne tajne izlaze na videlo. Uloge: Danijel Krejg, Hari Idn, Emilija Foks.

Hiljadu puta laku noć

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 CINEMANIA

Hiljadu puta laku noć

Rebeka je vrhunski ratni fotoreporter, jedna od najboljih na svetu. Nakon što zamalo pogine, prateći ritual žene bombaša-samoubice, njen muž Markus postavlja joj ultimatum: da ostavi tako opasan posao ili će ostati bez porodice, na koju računa da će uvek biti tu kada se vrati sa zadatka. Njeno uverenje da njene fotografije takođe mogu da promene nešto razlog je zbog kog joj je teško da se u potpunosti odrekne posla. Uloge: Nikolaj Koster Voldo, Žilijet Binoš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading