televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zidar

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Zidar

Stiv Vejl, bivši operativac CIA, uvučen je nazad u akciju da bi rešio problem opasnog ucenjivača koji preti samom postojanju agencije. Vejlovo umeće i lukavost biće stavljeni na ispit dok otkriva složenu mrežu intriga i mora da se nosi sa tuđim tajnim planovima i izdajstvima. Vreme prolazi, sudbina agencije visi o koncu, a Vejl kreće na opasnu misiju uklanjanja ucenjivača. Uloge: Aron Ekhart, Nina Dobrev, Klifton Kolins.

Posrednik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Posrednik

Džon Šeperd je bio policajac, ali ubio je previše loših tipova i građani žele da ode iz grada. Sada je privatni istražitelj koji se specijalizovao za pronalaženje ljudi koji ne žele, ili ne mogu, da budu pronađeni. Liz Grin je štićenica Ajzaka Telera koji obrađuje dijamante. Otmu je, a Šeperd ubije oba otmičara. Liz, ne znajući ko je ko, pobegne ostavljajući vreću malih neobrađenih dijamanata. Shvata da joj je Šeperd spasao život, ali i ukrao njene dijamante. Na kraju ga ona unajmi da pronađe Ajzaka… Uloge: Čak Noris, Džoana Pakula.

Šta žene žele

Foto: IMDB

 

 

00.30 Prva

Šta žene žele

Nik Maršal je reklamni stručnjak iz Čikaga, koji se ponaša nametljivo i superiorno. Zbog te bahatosti i neobaveznog načina života, propao mu je brak, a petnaestogodišnja ćerka Aleks, koja se upravo priprema za maturski ples, misli o njemu sve najgore. U Nikovoj marketinškoj kompaniji otvoreno je mesto kreativnog direktora, na koje i on puca. No, generalni direktor mesto dodeljuje Darsi Mekgvajer, inteligentnoj i sposobnoj poslovnoj ženi, koja je došla iz konkurentske kompanije i stručnjak je za ženski deo tržišta. Nik pokušava da osmisli reklamu za tipično ženske proizvode, a pri pokušaju da uđe u žensku psihu doživljava nesreću, nakon koje postaje sposoban da čuje sve ono što žene žele i misle. Uloge: Mel Gibson, Helen Hant.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading