televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Bling-ring banda

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Bling-ring banda

Film je zasnovan na istinitoj priči, a prati grupu mladih opsednutih glamuroznim životom i poznatim osobama. Oni su preko interneta pratili svoje buduće žrtve i iz njihovih domova ukrali luksuzne predmete u vrednosti većoj od tri miliona dolara. Opljačkali su između ostalih Paris Hilton i Orlanda Bluma i postali poznati kao Bling-ring banda. Oskarom nagrađena Sofija Kopola vodi nas u svet ovih mladih ljudi koji padaju pred iskušenjima koja se nameću današnjoj tinejdžerskoj populaciji. Ono što počinje kao mladalačka zabava izmiče kontroli i pruža otrežnjujući pogled na savremenu kulturu... Uloge: Ema Votson, Lesli Man, Karlos Miranda.

Otkrila sam špijuna

Foto: IMDB

 

 

23.10 Prva

Otkrila sam špijuna

Film prati strogog CIA operativca Džej-Džeja, koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi, koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrebiće svoje veštine da locira ko ih nadzire. U zamenu da ne otkrije ko je Džej-Džej, Sofi ga zamoli da provodi vreme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklevanju, Džej-Džej shvati da ne može da se odupre njenom šarmu. Uloge: Dejv Batista, Kloi Kolman.

Pištoljdžija

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Pištoljdžija

Majls je zaglavio na poslu koji ne voli, još uvek zaljubljen u svoju bivšu devojku Novu. Ono što Majls ne zna je da banda imena Skizam organizuje smrtonosno takmičenje u njegovom gradu u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milionske publike koja takmičenje prati putem interneta. Majls se ubrzo nađe u igri, prisiljen da se bori da bi preživeo. U početku se Majlsovo dugogodišnje iskustvo bežanja od vlastitih problema isplati, pa tako uspeva da nadmudri svog prvog neprijatelja… Ali kada Nova biva oteta, on mora konačno da prestane da beži, treba da pobedi vlastite strahove i da se bori za devojku koju voli. Uloge: Danijel Radklif, Samara Viving.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading