televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Izolacija

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Izolacija

Inspirisan istinitim događajima film govori o paru koji odlazi na udaljeno rajsko ostrvo na Bahamima. Međutim tamo počinje da ih proganja grupa pirata, koji žele da im uzmu identitete i živote. Borba za život i smrt počinje! Uloge: Stiven Lang, Meri Avgeropulos, Dominik Parsel.

Sedam minuta

Foto: IMDB

 

 

23.45 Prva

Sedam minuta

Nakon što su se zadužili kod neurotičnog vođe narko-kartela, trojica očajnih mladića, Sem, Majk i Oven, primorani su da počine drsku pljačku. Ono što počinje kao jednostavan plan – ući i izaći za sedam minuta – ubrzo prerasta u opasnu igru na život i smrt. Sa svakim proteklim minutom na videlo izlaze pravi motivi i neočekivani obrt sve više podiže uloge. Semova trudna devojka Kejt je oteta, što predstavlja dodatni pritisak i primorava naše junake da urade sve što mogu kako bi izvukli žive glave. Uloge: Luk Mičel, Zejn Holc, Džejson Riter.

Rat

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Rat

Ratna drama o danskim vojnicima stacioniranim u Avganistanu. Boreći se protiv talibana pokušavaju da zaštite civilno stanovništvo. Njihov komandant ipak biva optužen za ratni zločin… Uloge: Pilu Asbek, Seren Maling.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading