al paćino
Foto: Profimedia/Profimedia

Al Paćino je odlučio da promeni stvari na dodeli Oskara, kada je najavio dobitnika ovogodišnjeg Oskara za najbolji film. Nije pomoglo ni što su ga dočekali ovacijama kad je izašao na scenu.

Umesto da objavi ko je nominovan za nagradu, otišao je pravo na pobednika - Openhajmera. Možda im je nedostajalo vremena, jer je, doduše, ove godine bilo dosta nominovanih. Akademija je po prvi put dozvolila čak 10 nominacija za najbolji film.

Dok je najavljivao nagradu, činilo se da je Al Paćino više zabrinut da ne imenuje pogrešan film kao pobednika, što je, iskreno, razumljivo. Ali čak i proglašenje pobednika bilo je malo čudno.

Dok je glumac otvarao pobedničku kovertu, rekao je „moje oči vide Openhajmera, pre nego što je potpuno izvukao kartu i ponovo potvrdio da je Nolanov film pobedio.

Korisnici društvenih mreža brzo su komentarisali bizarno ponašanje Al Paćina, ali su priznali da je to bio smešan način da se završi ceremonija.

„Al Paćino je najavio najbolji film tako da je ovo prvi put da je čuo za film pod nazivom Openhajmer“, dodao je drugi.

"Da li Al Paćino jednostavno nije pročitao nijedan drugi film... i kao da je bio dođavola s njim. Na koverti piše Openheimer!" napisao je drugi.

" Iznenađen sam načinom na koji je Al Paćino najavio Openhajmera kao najbolji film. Nije moglo biti haotičnije ili zbunjujuće lol“, napisao je jedan korisnik.

„Al Paćino daje najuspešnije osvajanje Oskara ikada“, prokomentarisao je drugi korisnik.

"Da li je Al Paćino upravo upropastio najveću kategoriju večeri???" upitao je korisnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading