televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Mesečev pad

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Mesečev pad

Nepoznata sila izbacuje Mesec iz svoje orbite i to utiče na planetu Zemlju. Josida Fouler je ubeđena da zna kako da popravi problem koji je nastao s gravitacijom i da spase čovečanstvo. Ali, njoj veruju samo bivši ljubavnici i jedan potpuni autsajder. Da li će Josinda uspeti? Uloge: Hale Beri, Patrik Vilson, Džon Bredli.

U krevetu s drugima

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

U krevetu s drugima

Romantična komedija o tome kako je platonska veza pomogla dobroćudnom ženskarošu i devojci koja je varala dečka. Lejni i Džejk sreli su se davnih dana u studentskom domu i imaju zajedničke uspomene. Njihov ponovni susret dogodio se na terapiji. Poverili su jedno drugome svoje seksualne probleme, a Džejk joj je priznao da želi da spava s njom. Lejni je odlučila da nije vreme za to nego da će se njih dvoje družiti kao prijatelji... Uloge: Džejson Sudejkis, Alison Bri.

Južni vetar 2: Ubrzanje

Promo RTS

 

 

subota

21.50 RTS1

Južni vetar 2: Ubrzanje

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku s vernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Dobili su zadatak od države da od seljaka kupe imovinu za prolazak cevi za Južni tok. Seljaci nude svoju ponudu, a Crveni im daje manje od 10 odsto iznosa koji su tražili. Seljaci prihvataju, a Maraš cepa ugovor. Odlučuje da napravi sopstveni posao sa seljacima i daje im duplo više od onoga što im je Crveni ponudio. Uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Radovan Vujović...

Ledeni čovek

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

Ledeni čovek

Ričard je u periodu od 1964. do 1986. godine ubio preko sto ljudi. Za javnost ugledni građanin, za porodicu predivan muž i otac, za sve ostale - nemilosrdni ubica koji je svoj posao izvršavao profesionalno, a zbog odnosa prema žrtvama nazvan je Ledeni. Uloge: Majkl Šenon, Kris Evans, Džejms Franko. Režija: Arijel Vromen.

Sati

Foto: IMDB

 

 

subota

20.00 Prva plus

Sati

Drama govori o tri žene koje žive u tri različita vremenska perioda, ali su njihovi životi povezani romanom „Gospođa Dalovej“ Virdžinije Vulf. Prva je sama Virdžinija Vulf koja pokušava da se izvuče iz depresije pišući ovaj roman. Druga je Lora Braun, trudna domaćica koja se nosi sa nesrećnim brakom i životnom kolotečinom čitajući „Gospođu Dalovej“. Treća je Klarisa Von koja preispituje svoj život pripremajući zabavu svom prijatelju, smrtno bolesnom od side. Njen život je verzija glavnog lika iz romana. Uloge: Nikol Kidman, Džulijan Mur, Meril Strip, Ed Haris.

Laži koje govorimo

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 Cinemania

Laži koje govorimo

Kada njegov šef, milijarder Demi, umre, vozač Donald ima zadatak uništiti sve dokaze o Demijevoj preljubničkoj vezi sa zagonetnom i lepom Amber. To ga uvodi u opasno podzemlje, gde se susreće s Amberinim bivšim mužem. Ova mračna figura dovešće ga do granice između života i smrti... Uloge: Gejbrijel Bern, Sibila Din, Mark Edi.

Želja za brzinom

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Želja za brzinom

Nakon što mu bivši partner namesti ubistvo koje nije počinio, Tobi Maršal, zaljubljenik u automobile i ulični trkač koji muči muku sa novcem, provodi dve godine u zatvoru razmišljajući samo o jednoj stvari - kako da se osveti. Nakon što izađe na slobodu, on otkupljuje najbrži auto ikada napravljen i želi da se pridruži tajnoj trci s ekstremno visokim ulozima poznatoj kao „ De Leon“, a glavni razlog je naravno osveta. Uloge: Aron Pol, Dominik Kuper, Imodžen Puts.

Čudesna panorama

Foto: IMDB

 

 

nedelja

20.00 BLIC TV

Čudesna panorama

Oporavljajući se posle emotivnog sloma zbog nedavnog razvoda, Džini pronalazi utehu u braku s još jednom izgubljenom dušom, Hamptijem, koji pati zbog gubitka supruge i problema s ćerkom Kerolajn koja je pobegla od kuće kako bi se udala za lokalnog gangstera. Iako Džini pronalazi s njim sigurnost, očajna je zbog napuštanja snova o velikoj glumačkoj karijeri. Jedne noći ona sreće Mikija, spasioca na plaži koji sanja da postane pisac, i među njima se rađa ljubav. Uloge: Kejt Vinslet, Džejms Beluši, Džastin Timberlejk.

Zemlja hrabrih

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 Prva plus

Zemlja hrabrih

Grupa američkih vojnika koja je smeštena u Iraku završava svoju turu i sprema se da krene kući. Ali dve nedelje pre odlaska dobijaju još jedan, poslednji zadatak. Raspoređeni su da pomognu humanitarnoj misiji da isporuči medicinsku opremu u udaljeno iračko selo. Po dolasku u selo upadaju u zasedu u kojoj mnogo njih gine. Priča prati četvoro preživelih koji po povratku kući pokušavaju da se prilagode civilnom životu. Ali sećanja na taj strašan događaj ne mogu nestati tako brzo. Uloge: Semjuel L. Džekson, Fifti Sent, Džesika Bil.

Zečja rupa

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Zečja rupa

Film je snimljen prema Pulicerom nagrađenoj drami američkog dramskog pisca i pesnika. Dramska radnja zatiče nekad srećni bračni par osam meseci nakon smrti njihovog sina jedinca. Pokušaj normalnog života tek je prividna igra u kojoj oboje nastoje da nađu smisao i razlog. Uloge: Nikol Kidman, Aron Ekhart, Dajana Vist.

Golem iz Lajmhausa

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Golem iz Lajmhausa

Džon, inspektor Skotland jarda, ima zadatak da reši slučaj ubistva u četvrti viktorijanskog Londona po imenu Lajmhaus. Žrtva trovanja je dramski pisac Džon Kri, a njegova žena, zabavljačica Elizabet, osumnjičena je za ubistvo. Inspektor vrlo brzo otkriva da slučaj nije nimalo jednostavan. Uloge: Juan Makgregor, Lea Sedu, Teo Džejms.

Na dužnosti

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Na dužnosti

Vežite pojaseve i pripremite se za napetu akcijsku borbu s vremenom s Aron Ekhart u glavnoj ulozi u eksplozivnom trileru „Na dužnosti“ koji se odvija u stvarnom vremenu. Uloge: Aron Ekhart, Kortni Iton.

Najbolje od njih

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Najbolje od njih

Godina 1940, bombardovanje Londona. Sa stalnim padom morala stanovništva, Katrin, neiskusna scenaristkinja, i improvizovani tim glumaca snimaju čak i tokom vazdušnih napada kako bi podigli duh naroda i inspirisali Ameriku da se pridruži ratu. Uloge: Džema Arterton, Sem Klaflin, Bil Naj.

Maloletni delinkventi

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Maloletni delinkventi

Baziran na istinitoj priči film prati dvojicu tinejdžera koji na ukradenim biciklima beže od policije već 160 kilometara. Oni su pronašli i zadržali pošiljku kokaina vrednu sedam miliona evra.... Uloge: Alels Marfi, Kris Vajli, Hilari Rouz.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading