FILM DANA "Danas umireš", sa Stiven Sigalom
Foto: Promo/Schutterstock
Tajni plan

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Tajni plan

Bivši specijalni agent Džejson Prajs je zadužen za brisanje identiteta. Kada je nekom svedoku potrebna zaštita, ili kad neki od tajnih agenata treba da nestane, problem rešava Prajsova Mreža Dedalus. Međutim, okrutni plaćeni ubica uspeva da se uključi u mrežu i naruči njenu bezbednost, tako da više niko nije siguran. Krvavi trag koji ubica ostavlja za sobom preti da uništi Dedalus i ugrožava živote svih onih koji se kriju u tom lavirintu novih imena, gradova i identiteta. Uloge: Dolf Lundgren, Ted Vital, Maksim Roj.

Rvanje sa Ludilom

Foto: IMDB

 

 

00.15 Superstar

Rvanje sa Ludilom

Rvač Mark Šulc, osvajač zlatne olimpijske medalje, bori se sa anonimnošću i siromaštvom u Viskonsinu kada ga bogati Džon du Pont pozove na svoje raskošno imanje da oformi tim i trenira za Olimpijadu u Seulu, 1988. Šulc iskoristi pruženu priliku, željan da iskorači iz senke svog cenjenog starijeg brata Dejva, istaknutog rvačkog trenera.  Dinamika između Šulca i Du Ponta se produbljuje kada Mark počne da prihvata svog sponzora kao očinsku figuru. Uloge: Čening Tejtum, Mark Rufalo, Stiv Karel, Vanesa Redgrejv.

Danas umireš

Foto: IMDB

 

 

00.15 RTS1

Danas umireš

Bivši lopov koji želi da živi pošteno odlučuje da se najpre osveti ljudima koji su mu se zamerili. Harlan Benks je lopov, ali nalik Robinu Hudu – uvek pažljivo bira poslove i odlučuje se za one posle kojih može da pomogne drugima. Rizici su sve veći i na nagovor svoje devojke Džejde, donosi odluku da obavi poslednji posao, sa ljudima koji planiraju da ukradu dvadeset miliona dolara. Taj plan propadne i Benks počinje da vozi blindirani kamion za transport novca za sumnjivog čoveka po imenu Maks. Kada Benksov partner ubije čuvara, Benksa šalju u zatvor odakle beži i shvata da mu je namešteno... Uloge: Stiven Sigal, Trič, Sara Bakston, Nik Mankuzo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading