televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Porodični čovek

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Porodični čovek

Džek Kembel prihvata jednogodišnje stažiranje u uglednoj londonskoj banci i privremeno se, barem tako misli, rastaje od svoje velike studentske ljubavi Kejt. Kejt predoseća da Džekov odlazak znači kraj njihove veze i moli ga da ostane. Ali, ambiciozni mladić ipak odlazi u London. Trinaest godina kasnije Džek je uspešni poslovni čovek sa Vol strita koji je upravo zaključio vredan posao. I dalje samac, Džek se povremeno upušta u kratkotrajne veze, a jedino društvo su mu kolege sa posla, Piter i Alan. Usamljen na Badnje veče, Džek se iznenadi kada posle toliko godina primi poruku od Kejt. Uloge: Nikolas Kejdž, Tea Leoni.

Ratnik oluje

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ratnik oluje

Odbegli američki general Vilijam Džejkobs planira da bombarduje Vašington novim, supertajnim avionom zvanim Storm Kečer. Njegov jedini problem je što modernim avionom zna da upravlja samo jedan čovek, poručnik Džek Holovej, koji bi pre umro nego izdao svoju otadžbinu. Džejkobs zato uvuče Holoveja u centar zavere, pretići mu smrću supruge i otimanjem ćerke. Uloge: Dolf Lundgren, Robert Miano.

Sumrak saga Mladi mesec

Foto: IMDB

 

 

22.15 Superstar

Sumrak saga: Mladi mesec

Romansa između smrtnice i vampira poprima novi oblik, dok Bela Svon ulazi još dublje u svet natprirodnog. Dok otkriva misterije ovog tajnovitog sveta, kome očajnički želi da se pridruži, biće u većoj opasnosti nego ikada. Ubrzo nakon Belinog osamnaestog rođendana, Edvard Kalen sa porodicom napušta gradić Forks, da bi je zaštitio od opasnosti koje su neraskidivo povezane sa njegovim svetom. Kada joj se iznenada dogodi nezgoda, ona shvati da joj se Edvardov lik javlja svaki put kada je u rizičnim situacijama. Njena želja da budu zajedno vodiće je u sve veće i veće opasnosti. Uloge: Kristin Stjuart, Robert Petison, Tejlor Lautner.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading