televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Noćna patrola

Noćna patrola vodi nas u nezaboravnu noć u životu policijskog veterana Reja Mendela i njegovog pripravnika, ambicioznog policajca, novajlije Nika Holanda u olimpijskoj jedinici losanđeleske policije. Mendela i Holand su na tragu dvojici razbojnika koji su ubili njihove kolege policajce. Kako noć odmiče, susreću se s raznim slučajevima, pokušavajući da uspešno reše svoje zadatke, a pritom sačuvaju svoje živote na opasnim ulicama Los Anđelesa.. Uloge: Tomas Džejn, Luk Klejntenk, Skoti Tomson.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

23.00 RTS1

Utvrđenje

Robert, bivši agent CIA, živi podalje od gradske vreve, u naselju za nekadašnje špijune. Pol, sin s kojim je izgubio kontakt, bavi se kriptovalutama, ali upada u probleme. Pol moli oca da mu pomogne, ali Polovi planovi nisu tajni koliko mesto na kojem se Robert nalazi. Grupa kriminalaca sačinjena od Robertovih neprijatelja želi osvetu. Uloge: Džesi Metkalf, Brus Vilis, Čed Majkl Mari.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Mafijaški telohranitelj

Džekson je najtraženiji plaćeni ubica na svetu, a Majkl, vrhunski agent, ima zadatak da ga štiti. Naravno, ništa ne ide po planu. Džekson je, naime, njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju da budu nerazdvojni kako bi preživeli susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom. Uloge: Samjuel El Džekson, Rajan Rejnolds, Salma Hajek.

FILM DANA

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Zlatni dečko

Ko je Zlatni dečko? Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Kako izgleda transfer igrača? Ko njega voli, a kome je koristan? Koga on voli, a ko samo želi da bude žena fudbalera? - sve to čini priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, prevashodno zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Filmsko ostvarenje „Zlatni dečko“ je mnogo više od filma o sportu. Ovo je nežna priča o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji zarađuje milione. Uloge: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading