PREPORUKA Hilari Svonk u ostvarenju "Ja sam majka"
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA Hilari Svonk u ostvarenju

Foto: IMDB

 

 

21.20 Prva

Nož u leđa

Radnja filma vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Tombija, glave porodice. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne. Svaki član porodice postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma. Uloge: Danijel Krejg, Kris Evans, Ana de Armas, Džejmi Li Kertis.

PREPORUKA Hilari Svonk u ostvarenju

Foto: IMDB

 

 

21.00  B92

Ja sam majka

Rođena iz epruvete u nuklearnom skladištu, usamljena tinejdžerka prva je od nove generacije ljudi koje je podigla „Majka“ - dobronameran robot stvoren da ponovo nastani Zemlju nakon što je čovečanstvo istrebljeno. Kada neočekivano stigne žena koja počne da lupa po vratima skloništa, tinejdžerka mora da odluči da li da primi neznanku ili ne, i tako se nađe u sukobu sa svojim „roditeljem“. Preko noći, neznanka posumnja u Majčine tvrdnje o spoljašnjem svetu i počne da otkriva suštinu njihove izdvojene porodice. Ne znajući kome bi verovala, devojka počne da istražuje Majčinu sumnjivu prirodu i otkriva istinu njene veće misije. Uloge: Luk Hoker, Medi Lenton, Hilari Svonk.

PREPORUKA Hilari Svonk u ostvarenju

Foto: IMDB

 

 

23.20 RTS2

Jedan za drugim

Nakon ubistva jedne srednjoškolke, sedam osumnjičenih počinju da love pripadnici terorističke organizacije. Učenica srednje škole oteta je i ubijena iz nepoznatih razloga. Posle njene smrti, tajna grupa osvetnika pod imenom „Senke“ proganja i kažnjava ljude odgovorne za napad. Uloge: Ma Dong-sek, Kim Jong-min.

Komentari (0)

Loading