OD PLAVOKOSE LEPOTICE OSTALA SAMO SENKA Izrastak, raščupana kosa, bore - Izgled Ivane Mihić zbunio fanove
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Čuvena srpska glumica, Ivana Mihić (53) nikada nije volela u javnosti da govori o svom privatnom životu, a poslednjih godina generalno retko daje intervjue. Vreme provodi u porodičnoj kući u Surčinu, okružena prirodom, gaji povrće i druži se sa komšijama.

"Živim u kući u prirodi. Bavim se tekućim dnevnim poslovima i pokušavam da zasnujem zdravo poljoprivredno gazdinstvo. I to učim u hodu, ali pošto imam nekoliko istinski dobrih prijatelja koji se u to razumeju, sve je lakše", rekla je ona.

Ivana divno nosi svoje godine, a mnogi su primetili da nije podlegla estetskim intervencijama, već da joj je cilj dostojanstveno da stari, poput svoje majke kojoj i neke mlađe koleginice još uvek po lepoti i eleganciji ne mogu da pariraju.

Najnovija fotografija najbolje oslikava trenutni izgled Ivane Mihić. Glumica je, naime, napravila selfi i objavila ga na Instagramu, a u želji da pokaže svoje rašćešljane lokne izazvala je različite komentare koji se tiču njenog izgleda. Dok su neki spomenuli da je lepota Ivane Mihić malo izbledela, drugi su pisali da se samo iz pogrešnog ugla slikala, te da je slika otkrila sve mane, treći su se divili njenom prirodnom izgledu…

Iako o svojim partnerima nikada nije govorila za medije, glumica je svojevremeno priznala da žali što se nije ostvarila kao majka, ali da o usvajanju deteta nije razmišljala.

- Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez - rekla je ona.

Od najranijeg detinjstva, umetnica redovno posećuje manastir Rajinovac nadomak Grocke, a na groblju ovog manastira sahranjen je njen otac, čuveni scenarista Gordan Mihić. Od tada Ivana i njena majka, glumica Vera Čukić, još češće odlaze na ovo mesto.

Kako je rekla glumica, u poslednje tri godine sa majkom veoma često dolaziu Rajinovac. Anhimandrit Serafim im se našao kao podrška u vremenu kad su ostale bez Gordana.

Spontano je zatim došlo do toga da je postala i volonter manastira, budući da je sa sveštenicima često razgovarala o tome kako može da im pomogne.

- Kako sam se bavila filmskom produkcijom i još nizom organizacionih poslova, stekla sam kontakte koji su mogli da pomognu igumanu Serafimu - rekla je Ivana tom prilikom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading