U 6. DECENIJI BLISTA Pamela Anderson zasijala provokativnim stajlingom, a šuška se da će glumiti u ovom našem filmu
Foto: Profimedia/Profimedia

Za najpoznatiju "čuvarku plaže", Pamelu Anderson, interesovanja ne jenjavaju, pogotovo kod nas, nakon što je počelo da se šuška da treba da glumi u novom delu filma "Južni vetar". U šestoj deceniji, tačnije sa 55 godina, ona i dalje odiše seksepilom i uspela je da i nakon toliko godina zadrži svoj imidž.

Duga plava kosa, široki osmeh i tanke obrve su njen zaštitini znak. Viđali smo je u različitim izdanjima, prirodnim  bez šminke, kao i svečanim kada je nedavno zasijala u crvenoj haljini na premijeri svog dokumentarca - "Pamela: Ljubavna priča".

Ovoga puta se u američkoj metropoli, Njujorku, pojavila na promociji jednog poznatog modnog brenda. Paparaci su zabeleželi svaki njen pokret, od momenta kada je izlazila iz kola i otkrila međunožje, pa sve to harizmatičnog poziranja na crvenom tepihu.

Ovoga puta se odlučila za potpuno crnu kombinaciju. Ispod dugačkog crnog "oversize" sakoa koji je pokrio taman koliko treba, Pamela je obukla jednodelni proziran kostim prošaran zvezdicama. Zvezda planetarno poplarne serije devedesetih "Čuvari plaže", nije skidala osmeh sa lica, a dovoljno visoke štiklice su dala krajnji pečat njenom izgledu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading