televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (21. april)

Foto: IMDB

 

 

21.20 Prva

Krid 2: Rađanje legende

Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Film će nam pokazati šta nas to čini prvacima i da zapamtimo jednu stvar - bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti. Uloge: Silvester Stalone, Majkl B. Džordan, Tesa Tompson.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (21. april)

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS1

Zemlja avanture

Smešten u 1987. godinu luna park „Zemlja avanture“ je mesto gde će tek svršeni student naći sebe, a imao je velike planove, da leto provede putujući po Evropi. Pošto njegova porodica upada u finansijske probleme, jedino putovanje koje ovaj sebi može da priušti jeste posao za minimalac u igraonici koja je takođe bankrotirala i ne dozvoljava da iko osvoji glavnu nagradu, plišanog pandu. Uloge: Džesi Ajzenberg, Kristen Stjuart, Rajan Renolds.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (21. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 Fox Life

Svi moji bivši

Ali Darling je pametna, privlačna, zabavna i romantična devojka koja nakon pročitanog novinskog članka u kome se ljudi koji su imali 20 ili više veza upozoravaju da su možda propustili ljubav svog života, počinje da veruje da će zauvek ostati sama i kreće u divlju potragu za najboljim bivšim u svom životu. Uloge: Ana Faris, Kris Evans.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading