televizija
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA ŠTA DANAS OBAVEZNO DA POGLEDATE (30. MART)

Promo

 

 

RTS1 20.05

U klinču 2

Omiljene junake iz prve sezone, Aljošu, Vanju, Filipa, Iskru, Simketa, Teu, Milicu, baka Anku i porodicu Kovač gledaćemo u novih 30 epizoda druge sezone serije „U klinču“. Svako od njih nastavlja da se bori u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim preprekama. Iako smo Aljošu i Iskru na kraju prve sezone ostavili na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine devojke Tee sa studija u Milanu uneće napetost. Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija zamah, ali ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti staviće ga na svojevrstan test. Uloge: Nikola Kojo, Branka Katić, Mihajlo Veruović - Vojaž, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković...

PREPORUKA ŠTA DANAS OBAVEZNO DA POGLEDATE (30. MART)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Filozofija ubistva

Evan Berč je porodični čovek i cenjeni profesor na istaknutom fakultetu na kojem su njegova predavanja iz filozofije vrlo popularna. Kada nestane studentkinja Džojs, Evanova žena posumnja u njegovu upletenost. Detektiv Maloj ima još više razloga za sumnju kada ključni dokazi učine Evana prvim osumnjičenim u Džojsinom nestanku. Odjednom, pitanja s kojima se Evan suočava nisu samo akademska - već pitanja života ili smrti. Uloge: Gaj Pirs, Pirs Brosnan, Mini Drajver.

PREPORUKA ŠTA DANAS OBAVEZNO DA POGLEDATE (30. MART)

Foto: IMDB

 

 

00.30 Prva

Greta

Slatka, naivna mlada žena Franses pokušava da preživi i uspe sama u Njujorku ne razmišlja dvaput o tome da vrati pronađenu tašnu u podzemnoj železnici zakonitom vlasniku. Vlasnica te tašne je Greta, vrlo usamljena, ekscentrična francuska učiteljica klavira koja gaji ljubav prema klasičnoj muzici. Nakon što je nedavno izgubila majku, Franses se ubrzo zbliži s Gretom i njih dve postaju prijateljice. Međutim, uskoro Franses otkriva da ništa u Gretinom životu nije onako kako se čini. Uloge: Izabel Iper, Klo Grejs Morec.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading