televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (28. mart)

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Fantastična Planeta

Fantastična Planeta nastavlja da istražuje u kom je stanju naša civilizacija danas. Ovaj put na put oko planete odlazi na bliski i daleki istok - Ujedinjene Arapske emirate i Tajland, kao i u Evropu  - u Hrvatsku, da bi saznali kako planeta koja je udvostručila ljudsko stanovništvo u poslednjih pola veka to izdržava.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (28. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Devojka sa tetovažom zmaja

Pre četrdeset godina, Harijet Vanger nestala je sa porodičnog okupljanja na ostrvu koje poseduje moćni klan Vanger. Njeno telo nije nikada pronađeno, ali je njen ujak uveren da je u pitanju ubistvo, i da je ubica neko iz kruga jako povezane, ali disfunkcionalne porodice. Bogati Vanger unajmljuje novinara kome je karijera krenula nizbrdo, Mikaela Blumkvista, i neobičnu i veštu hakerku Lizbet Salander, da istraže slučaj. Uloge: Danijel Krejg, Runi Mara, Lisbet Salander, Kristofer Plamer.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (28. mart)

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Džon Vik 2

Legendarni plaćeni ubica Džon Vik prisiljen je da se vrati iz penzije, nakon što ga bivši saradnik zamoli za pomoć. On planira da preuzme kontrolu nad tajnim međunarodnim udruženjem atentatora. Vezan krvnom zakletvom da će mu pomoći, Džon putuje u Rim, gde se suprotstavlja najsmrtonosnijim ubicama na svetu. Uloge: Kijanu Rivs, Lorens Fišborn, Rikardo Skamarćo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading