televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (27. mart)

Foto: IMDB

 

 

13.00 RTS1

Za kralja i otadžbinu

Tema filma „Za kralja i otadžbinu“ je povratak iz emigracije bivšeg kaplara jugoslovenske vojske u otadžbini, Milisava Janjića, koji se od 1941-1944. godine borio protiv okupatora kao pripadnik Ravnogorskog pokreta pukovnika Draže Mihailovića. Film prati dva toka, od kojih je jedan savremeni, koji tretira emotivni povratak iz SAD, obilazak Srbije, dok je drugi sećanje na vreme i događaje iz 1941. godine, na okupaciju od strane Hitlerove Nemačke, na gubitak slobode i pojavu oslobodilačkih pokreta u Srbiji. Uloge: Nebojša Glogovac, Nenad Okanović, Marko Nikolić.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (27. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ruke od kamena

Biografsko-sportski film o karijeri bivšeg profesionalnog boksera Roberta Durana. Duran je u svojoj karijeri bio svetski prvak u četiri kategorije. Poznat po imenu „Ruke od kamena“ pobedio je do tad neporaženog Leonarda i 1980. godine postaje prvak u velter kategoriji. Titulu je zadržao samo nekoliko meseci sve do čuvene borbe poznate kao „nema više“. U osmoj rundi te borbe Duran se neobjašnjivo predao, rekavši samo „nema više“. Uloge: Edgar Ramirez, Robert de Niro, Ašer Rejmond.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (27. mart)

Foto: IMDB

 

 

20.00 HBO

I tek tako...

Novo poglavlje serije „Seks i grad“ prati Keri, Mirandu i Šarlot koje od uzbudljivog putovanja kroz komplikovanu stvarnost života i prijateljstva u tridesetima, zakoračuju u još komplikovaniju stvarnost života i prijateljstva u pedesetima. Uloge: Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading