daljinski
Foto: Promo/Shutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Taksi 2 21.00 B92

Danijel vozi trudnicu, kroz ulice Marseja, u bolnicu, na porođaj. U međuvremenu, ćutljivi policajac Emilien, posle 27 bezuspešnih pokušaja, konačno uspeva da položi vožnju. Akcija počinje kada nindže kidnaperi uzimaju za taoca privlačnu policajku Petru. Među taocima je i japanski ministar odbrane. Jakuze traže nevolju, a jedini koji ih mogu sprečiti u namerama jesu dva mladića u neverovatnom taksiju. Uloge: Sami Naseri, Frederik Difental, Marion Kotijar.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Viktorija i Abdul 23.50 Superstar

Neverovatna istinita priča o neočekivanom prijateljstvu u poznim godinama vladavine kraljice Viktorije. Kad Abdul Karim, mladi službenik, doputuje iz Indije da bi učestvovao na zlatnom jubileju kraljice, iznenadiće se kad shvati da je osvojio naklonost kraljice. Dok kraljica preispituje stege svoje dugogodišnje pozicije, njih dvoje će sklopiti neverovatan ali odan savez koji će njeno blisko okruženje pokušati da uništi. Kako se prijateljstvo bude produbljivalo, kraljica će početi da uviđa svet koji se menja kroz tuđe oči i s radošću će povratiti svoju ljudskost. Uloge: Džudi Denč, Majkl Gembon, Edi Izard, Ali Fazal.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Radioaktivno 24.00 Prva

Film „Roadioaktivno“ donosi istinitu priču o naučnici rođenoj 1867. u Varšavi koja je u Francusku došla da studira i tamo je upoznala budućeg supruga. Pjer i Marija Kiri su zajedno otkrili radijum i prodrmali tadašnje naučne krugove. Njih dvoje 1903. godine osvajaju Nobelovu nagradu za otkrivanje radioaktivnosti, posle dodele Pjer ubrzo umire. Posle njegove smrti, Marija počinje još intenzivnije da se bavi naukom pa osvaja drugu Nobelovu nagradu za svoja otkrića koja su promenila svet. Uloge: Rozamund Pajk, Mirjam Novak

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading