NAJGLEDANIJA PREMIJERA U ISTORIJI HBO! Serija "Kuća zmaja" premašila "Igru prestola", haos u celom svetu nakon prve epizode, a ovo su detalji
HBO

HBO serija "Kuća zmaja" (House of the Dragon) imala je veliku premijeru na HBO u Srbiji uz do sada najveći broj gledalaca nove serije ili filma na jednoj HBO striming platformi.

Velika potražnja na striming platformi počela je od ranih jutarnjih časova i dostigla vrhunac u ponedeljak uveče.

NAJGLEDANIJA PREMIJERA U ISTORIJI HBO! Serija

HBO

 

U SAD je premijera "Kuće zmaja" donela 10 miliona gledalaca, što je do sada najveći broj gledalaca nove originalne serije u istoriji HBO.

NAJGLEDANIJA PREMIJERA U ISTORIJI HBO! Serija

HBO

 

Radnja serije od 10 epizoda, zasnovane na knjizi "Vatra i krv" Džordža R.R. Martina, odvija se 200 godina pre događaja iz "Igre prestola" i donosi priču o Kući Targarjen. Nove epizode dolaziće u ponudu ponedeljkom, tokom narednih devet nedelja. U glavnim ulogama su Padi Konsidin, Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Stiv Tuson, Iv Best, Sonoja Mizuno, Fabijen Frankel i Ris Ifans.

Džordž R. R. Martin je jedan od tvoraca i izvršnih producenata serije uz Rajana Kondala, koji je ujedno i scenarista i Migela Sapočnika, koji takođe potpisuje režiju. Izvršni producenti su Sara Hes, Džoslin Dijaz, Vins Gerardis i Ron Šmit.

Pišite nam u komentarima kako se vam dopala prva epizoda i da li ćete nastaviti da pratite hit seriju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

26.08.2022 10:15

Reklama i marketing. Gledao sam i nisam nesto bas prezadovoljan. Ne kazem da je losa serija daleko od toga ali nije nesto tako spektakularno.