LUKA JAŠE, MATEA SE SKIDA! Zvezde TV serije „Igra sudbine“ očarani neopisivom lepotom severa Crne Gore
Foto Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Za organizaciju ovog uživanja bila je zadužena Nacionalna turistička organizacija Crne Gore. Glumac Luka Raco bio je oduševljen konjima zbog čega je jednog čak i uzjahao, dok se Matea Milosavljević skinula u kupaći kostim i okupala u Pivskom jezeru.

Šarmantni glumac Luka Raco je srca publike osvojio zahvaljujući ulozi u seriji „Sinđelići“, dok je ulogom Alekse Ožegovića u seriji „Igra sudbine“ stekao veliku popularnost. U čarima severa Crne Gore uživale su i Matea Milosavljević koja je kroz lik manekenke Sofije Šubarević postala omiljena u mnogim domovima, kao i Tijana Maksimović koja je veoma zapažena u ulozi ministarkine ćerke Žaklinice Tanasković.

Foto Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

 

 

Jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Luka Raco je impresioniran onim što je video na severu Crne Gore.

- Prvi put sam došao na sever Crne Gore i priznajem da sam oduševljen. Prirodne lepote, jezera, planine, reke, nestvarni pejzaži su definitivno ono zbog čega će sever Crne Gore biti na listi najlepših mesta koje sam do sada posetio! - poručio je Luka Raco svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu.  

Foto Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

 

Luka i njegove koleginice Matea i Tijana doživeli su u Kolašinu nezaboravnu avanturu vozeći kvadove, a uživali su i u jahanju konja do vidikovca s kojeg se pruža veličanstven pogled na nacionalni park Biogradska gora, koji slovi za riznicu prirodnih lepota.

Foto Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

 

 

- Teško je dočarati ovu neopisivu lepotu i iskustvo koje ću itekako pamtiti. To se morate doživeti - uživo. Ko je bio vratiće se ponovo, a ko do sada nije imao priliku lično mu preporučujem da obiđe ove predele - istakao je Luka Raco.

Foto Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

 

 

Glumica Tijana Maksimović je posebno oduševlejna vožnjom džipovima iz Plava do vidikovca iznad Hridskog jezera koje odskače svojom lepotom i posebnošću, dok za grandiozni planinski venac Prokletije kaže da je prepun netaknute prirode i atrakcija i da će se sa zadovoljstvom vratiti ovom dragulju Crne Gore.

- Količina pozitivne energije koju osećam otkako sam bila u Crnoj Gori teško je opisati rečima, dok je priroda nestvarno lepa. Svaki put kada sam išla na primorje, samo sam prošla kroz sever jer nisam bila svesna šta sve ovakav vid odmora može da pruži. Gde god da smo bili, od Žabljaka, preko Pivskog jezera do Prokletija, mogla bih da zamislim sebe kako samo sedim u tišini i danima se divim lepoti. Sledeći put kad krenem na Jadran, ovde ću ostati nekoliko dana. Koliko mi je sada lepo, možda ipak i ne stignem do mora - naglasila je Tijana Maksimović.

Foto Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

 

Matea: Volim divljinu, Crna Gora

je idealna za savršen odmor

 

Popularni glumci iz serije „Igra sudbine“ obišli su i most na Đurđevića Tari, gde su imali priliku da se vožnjom zip-lajnom oprobaju u nezaboravnom putovanju i pogledu iznad veličanstvene reke Tare. U savršenoj oazi mira Pivskog jezera uživali su u vožnji kajakom, kupanju i sunčanju, a glumica Matea Milosavljević je poručila da je od prvog do poslednjeg dana bila oduševljena prekrasnim prizorima.

- Leto nekako podrazumeva more, ali sad će i planine biti obavezni deo mog odmora. Ništa lepše nema nego kad sa vrelog asfalta pobegnete u ovakvu prirodu. Hrana za dušu i tijelo. Volim divljinu, a Crna Gora je idealno mesto za savršen odmor - kazala je Matea Milosavljević.

Komentari (0)

Loading