muškarac, iznenađeni muškarac
Shutterstock
muškarac, iznenađeni muškarac, Foto: Shutterstock

Porno zvezda Maksi Munds ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao vlasnica najvećih grudi na svetu, pošto je utvrđeno da svaka njena dojka teži devet kilograma. Maksi je još pre nekoliko godina čula da postoji kategorija „najveće prirodne grudi“ i kontaktrirala je kancelariju Ginisa da bi saznala imaju li kategoriju za veštačke grudi.

„Rekli su mi da nemaju i više ih nisam zvala. Kasnije su, međutim, oni zvali mene i pitali me da li sam još zainteresovana da učestvujem u takmičenju. Rekla sam da jesam i sada su me obavestili da sam šampionka“, rekla je Maksi.

Maksi je devedesetih godina počela da radi kao striptizeta na Floridi. Bivša balerina tada je odlučila da promeniti svoju figuru.

„Imala sam neke staromodne silikone. Tada su krenule one strašne priče o njima i odlučila sam da ih izvadim i stavim nove, manje štetne implantate“, kaže Maksi.

Kada su grudi ponovo počele da joj se opuštaju, Maksi se 2000. odlučila za novu tehnologiju koja je njene grudi „terala“ da proizvode tečnost koja ih je popunjavala.

Došlo je, međutim, do neke anomalije i grudi su narasle mnogo više nego što je bilo predviđeno. Maksi kaže da joj je sada gotovo nemoguće da nađe partnera, ali je bar ušla u Ginisovu knjigu rekorda.

Bonus video