Mladić Devojka Ljubomora Svađa Polivanje pićem
Shutterstock
Mladić Devojka Ljubomora Svađa Polivanje pićem

Shutterstock

Mladić, Foto: Shutterstock

Ovo su priznanja nekoliko devojaka na društvenim mrežama:

1. Nakon što sam uhvatila svog dečka da me vara, izrezala sam mu na strateškom mestu dvoje omiljenih pantalona. Kada ih je obukao i video što sam napravila, samo sam mu odgovorila kako mu pokušavam da olakšam život sebi s obzirom na to da svog "prijatelja" ne zna da zadrži u pantalonama.

2. Platila sam kako bih dobila pristup policijskom dosijeu svog bivšeg dečka. Sve me nagovorila mama, a na kraju je ispalo da mi nije ništa skrivao.

3. Moj bivši je imao osip na nozi i ja sam želela da stavi jednu kremu ne bi li prošlo. Bila je čudne boje i on je stalno odbijao da je stavi dok sam ja insistirala na tome. Na kraju sam doživela slom i počela da urlam na njega: "Stavi je.enu kremu", rasplakala se i otrčala u sobu poput trogodišnjakinje.

Pročitajte još:

4. Spalila sam njegove stvari i fotografiju toga postavila na Fejsbuk, pa sam ga i označila.

5. Sve je počelo bezazlenim uhođenjem na društvenim mrežama. Pogledala sam sve njegove omiljene filmove, pročitala omiljene knjige. Dodala sam njegove bivše na društvenim mrežama i počela da se dopisujem s njima ne bi li dobila dodatne informacije. Onda sam u raspravama počela da ubacujem stvari zbog kojih sam znala da ću mu se svideti. Na kraju smo se sprijateljili i počeli da se viđamo. Napravili smo i iste tetovaže, a on nije ni znao tada da sam ja već godinu dana znala kakvu tetovažu želi. Naš odnos nikad nije prerastao u vezu, a mene još prođe jeza zbog mog uhođenja.

Komentari (1)

nedjo

23.12.2018 23:52

budaletine